|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.07.2006
Downloads: 62
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
dali neko zna ima li kakva kombinacija da se poveca memorija na pa1xpro ima mesto za 4siim memorije a samo je 32mb unapred zahvalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Otac nacije
|
![]()
Pozdrav Dragane
Do sada sam od mnogih cuo moze ovo ono ali definitivno nepoznajem nikoga koje tako nesto uradio. Ako saznamo nesto vise o tome javicemo se !
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Kako nepoznajes jebo ga ja! Znas da sam ja vratio svoj PRO radi tog sranja! Radzeno je nesto bilo al nisam ja. Taj koji ga je immo prije mene! I NEsto je na maticnoj jebano bila i nije se moglo vise koristit. Stavljo sam Ramove nove stare sve sve. NIsta nije pomoglo dok ovaj u servicu nije reko tako! Nediraj care nista moj prijedlog!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
caos, ima mogucnost ko ja kosta valjda 150€, valjda se mjenja platina neka......
nacu se sa tim tipum pa cu da vidim dalje, javi cu vam ako sta bude.... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
jasta ce moj care. to kad bude pogotovo od tebe ja cu imat i pa2xpro i m3 i porsche mirage gt(gemballa) i svirat cu bolje neg svi na svijetu!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
?????????????????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ahahahhaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sa Tojim Novim Abdejtom Sve Ce Da Radi Kao Iz Snova
Onda Netreba Da Se Nista Vise Kupuje Ziv Mi Bio
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Neznam ljudi sta da se kaze. Ova tema je stvarno do sada previse izribana. Dosada se je culo i pricalo puno toga da se moze, i da neko nekog zna, i da kosta ovoliko ili onoliko, taj 32mb da se poveca. Jebiga, mozda je i tacno, samo licno dok nevidim svojim ocima da ima vise od 32mb na pa1x necu vjerovati u to. Ja citam Korg forume redovno, a i Nedim sam zna da tamo ponekad ljudi iz Korga nesto ubace. I sjecam se da je nedavno covjek govorio da je to nemoguce. Ustvari moze se, samo cjena djelova i ruku, da se to napravi ce nadmasiti cjenu brand novog pa1x. Kao sto jaran Alen(blatusan) kaze izgleda da je na njegovom pa1xpro neko pokusao to, ali na kraju sjebao ga.
Eh to je za sad moje misljenje ![]()
![]() |
#10 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne moze, ako moze ta muskarcina neka uradi sledece:
Klikni SOUND MODE onda klikni RECORD MODE onda dole klikni SAMPLING INFO i uslikaj taj DISPLAY tako a znam da osoba ne moze lagati da uslika PA800 jer znam tacno sta pise kod oba sinta, do zadnju brojku i slovo. Vrjeme je vise da stavimo kraj na ovome, ko mali klinci ovdje. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
memorije, pa1xpro, povecavanje |
|
|