|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.06.2012
Mjesto: Bujanovac
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg iS50, Korg Pa80 16MB HD
Interesi: Muzika, kompjuteri, automobili..
![]() |
![]()
Planiram da kupim neku od navedenih klavijatura, pa bih vas zamolio da mi preporucite koju. Licno mi je Pa80 dosta bolji, ali sam cuo da se dosta kvare, kako klavijature, tako i Flash kartice.
Pa50SD mi je nekako lose izradjen, kao da su ga deca sklapala...ali moze bas lepo da se sredi za svirku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A gde si to čuo da se PA80 kvari? Naravno da je PA80 bolji izbor...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.06.2012
Mjesto: Bujanovac
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg iS50, Korg Pa80 16MB HD
Interesi: Muzika, kompjuteri, automobili..
![]() |
![]()
Nekolicina "muzičara" mi je rekla, u što baš i nisam poverovao, pa reko da vidim vaša iskustva. Neki sa 16mb Flash karticom i 20 GB HD bi bio sasvim dovoljan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Pa80 je mnogo bolja klavijatura(dirke, tasteri, plastika...), a tek sa karticom je neuporedivo bolja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa 80 definitivno ,a ako trazis povoljno obrati se meni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
po meni su to dve neuporedive klavijature... pa80 je daleko bolja klavijatura i koliko ja znam ne kvari se lako... imam licno pa50sd i da mogu odmah bi sada zamenio za pa80
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.05.2011
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 136
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA500,X5D
![]() |
![]()
Pa ako imas parica uzmi pa80 eto malo bolje dirke i mozes neki sempl-ic da ucitas sa kartice,ali ni sa pa 50 neces pogresiti mnogo,ja ga imam evo peta godina(da kucnem u drvo jos ni gumicu nisam zamenio a kamoli nesto drugo) i necu ga menjati dok ne izadje PA 1500
![]() P.S Pa50sd ima da se kupi nov sa garancijom,a pa80 samo polovan i sigurno je vec dosta "presao"... misli i o tome
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Mislim da je kolega Ivan u pravu no najbolje znaju oni sto imaju ili su probali obje klave...pa 80 je i sempler dok je pa 50 samo aranzer pa nemozes semplove bacat na njega...ja sam nedavno kupio pa 50 novi za cca 750 € a najjeftiniji pa 80 koji sam nasao polovni bio je oko 900-950 €...eh sad, jeli pametnije kupiti novo pa a malo losije pa znas sta si kupio ili ici na malo bolje pa polovno i nikad neznas sta je proslo...neznam odluci sam, ja sam se odlucio za prvu soluciju i uzeo novi pa 50 sd
![]() Promijenjeno od makl (30.01.2013 u 23:20 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Aco evo da ti kazem, ja sam prije nekih mjesec i pol trazio po oglasnicima (iz Zagreba sam ko sto pise), i gledao dali da uzmem pa 50 novi ili 80 polovni, i jedini pa 80 koji sam nasao, u nekih 3 tjedna kod nas sto sam trazio, bio je taj koji je kostao malo vise od 900 €, cini mi se da je taj bio 16 mb, pisalo je ocuvan i svasta nesto...sad evo ima opet jedan u oglasu taj je oko 700 € s tim da bi se ova cijena vjerojatno dala spustit nesto...neznam zasto je tako ali opcenito kod nas ima jako malo tih pa 80 modela pa je mozda zato takva cijena, zbilja neznam...ja sam se onda na kraju odlucio za novi pa 50...
http://www.njuskalo.hr/klavijature-o...-oglas-7005070 |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|