|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
PROBLEM: Imam Korg Pa1X Pro Elite, jeli ikako moguće da kod postojećeg seta ritmova i semplova da učitava npr. još i semplove iz drugog seta al direktno sa hard diska,tako da nemoram svaki put mjenjati setove?
Za ritmove znam kako da rade s HD-a. POMOĆ ZA VAS: Imam jedan set koji može da radi na takav princip koj bi ja htio al ostali setovi neče. PITANJE: Kako da to napravim i u čemu je fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Samplove nemozes da vuces direktno sa Hard Diska. To je nemoguce. Ritmove mozes pomocu Direct-HD principa. Ono sto je u RAM-u je sve sto PA1X moze da vuce u jednom momentu, i to je do 32MB najvise.
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Mislio sam ako meze da radi streaming sa diska recimo kako to radi na Proteus X program.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
![]() ![]() Eh sad jedino mozes ovako da ubacis boje sa samplovima, a da neubacivas citav set. Odes na Disk > Load pa izaberes iz kojeg seta hoces da ubacis boje/samplove, Onda ides Open > Sound > i sad nadjes u banci koju boju hoces i pretisnes load, sad izaberes gdje tu boju da stavis. Ovako Pa1x ubaci boju iz jednog seta u tvoj set, a ako ta boja ima samplove on ce automatski vuci samplove sa sobom, i ubaciti u tvoj set/Ram. OVaj princip radi samo ako imas OS3.01. To je jedini nacin na koji mozes da ubacivas boje sa samplovima a da neubacivas cijeli set. Sad ne znam dali to tebi pase, ali to je jedino sto ja mogu zamisliti. Pozdrav!
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Hvala ti na odgovoru,to mi odgovara,jedino još nisam stavio v3.01 jel nisam znao da je ona potrebna za to.
Kad ubacim tu verziju tako ču onda to i uradit. Hvala ti još jednom. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
elite, pa1x, pro, semplovi |
|
|