|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.09.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
As mol---------------
Boze, kako godine lete Es mol--------------- Boze, juce bila si dete Cis mol------------------- danas, mlada, prelepa zena H----------F#-- za ljubav rodjena As mol-------------------- Boze, ti mene zoves na pice Es mol------------------- nemoj, bicu ti bolno otkrice Cis mol---------------------- nemoj, ne trazi ljubav od mene H---------------F#-- ja nisam sreca za zene Ref. H------------------ Do zore rade klubovi As mol------------- drze ih moji drugovi Cis mol-------------- na racun moga imena ---------H-------F#--- sva su ti vrata otvorena H------------------ Do zore rade klubovi As mol------------- idi, zavedi pola grada Cis mol------------------ a ja cu biti covek iz senke -------H------------F#-- koji te cuva jer jos si mlada ---------As mol-----H----F#------------------ i lepa do booooooooooooooooooola, lepa do bola. Boze, sve ovo tesko mi pada Boze, ipak si previse mlada veruj, nije mi lako ni malo bas zato sto mi je stalo Boze, u oku suza ti blista idi, u dusi ostani cista idi, ja nisam dobar ni sebi srecu ti doneo ne bi Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 12:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|