|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
Htio sam kupiti neku kutiju pa me zanima ako neko može malo objasnit. Mislio sam kupiti behringera b215d mislim da je to 550w. dali je bolje i dali se moze tako spojit samo jedna kutija direktno na klavijaturu ili je bolje uzeti dvije slabije od po 200w.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
može naravno direktno na klavijaturu, a bolje ova jedna nego 2 slabije, kad skupiš para uzećeš i drugu. Lepo rade te kutije za novac koji koštaju a nisu ni preterano teške kako su aktivne.... sve u svemu, nećeš se pokajati, radio sam par manjih svirki s njima i odlično su se pokazale cena/kvalitet.
1 komad je 290 evra.
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikadvisekorg za ovaj koristan post: | jurky (14.07.2012) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.10.2008
Mjesto: Varaždin
Downloads: 97
Uploads: 3
Rekao HVALA: 28
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa3x
![]() |
![]()
moram se nadovezati , ja imam takve kutije i kao kutije rade lijepo i čisto ali sam morao kupiti aktivni sub jer nije bilo punoće sounda pošto su te kutije dosta rezane na basu.
sad imam kombinaciju dva beringhera gore i dolje proel flash15a i sad radi presavršeno. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio jvuk5 za ovaj koristan post: | jurky (27.08.2012) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.02.2011
Downloads: 27
Uploads: 2
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Kazoo,Roland Prelude ,yamaha psr 240, scandalli 96 basova, akusticna gitara
Interesi: spavanje
![]() |
![]()
Ibiza Sound SLK15A USB Speaker System dali neko zna nesto o ovoj kutiji ovo ili Behringer Eurolive B215D kupit
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|