|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
dali se moze ova roland prilagoditi nasoj muzici ima flopy i neke kartice od pozadi prodaje ga jedan htio bih da ga kupim hvala ako neko ima vise informacija da mi ga malo pojasni
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2006
Mjesto: Zapresic
Godina: 47
Downloads: 234
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800 i Yamaha Tyros 2
![]() |
![]()
Pozdrav,
koliko ja znam ta klavijatura je stara ca 15 godina, (1993) mislim da ti to sve kaze... sad ovisi i o cjeni i za sto je trebas? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
treba mi za solo sviranje ako se mogu nabaviti semplovi za ovu klavijturu
|
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za solo nemoj je uzimati uopste, nemoj ni razmisljati.
A za ritam masina to je druga prica onda.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() @ Nedim Buraz, od kad ono JV-1000 ima ritam mašinu ??? Koliko znam JV je isključivo workstation. Btw, kako su ti gore i rekli ne isplati ga se uzimat jer je stara "kanta". Ovisi što sviraš, ali kao synth za narodnjake nikad nije baš bio previše popularan. Ima solidnu 6,5 oktavnu tipku, ispodprosječne soundove za generaciju syntheva iz tog doba (jedan M1 je za 2 koplja ispred). U biti najsličniji je JV-80-tki. Največe razočaranje na njemu s obzirom da je roland su audio izlazi koji su mu jako loše ugrađeni i znaju dosta zahebavat (znam neke svirače koji su imali problema s njime). Soundovi stringova, hammondsa, akustičnih instrumenata su tako srednja žalost. Analogija na njemu čista nula, živi užas. Pad soundovi još donekle. Ti sam odluči, ali ja ti ga s obzirom na starost (15 godina), i na preformance ne preporučam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ahahahaha bro, nisam ni vidjeo da je JV neho konto G-1000 al hey,
taj sint i kao WORKSTATION ipak je dobra ritam masina, dobri su oni za sequencere.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1000, roland |
|
|