|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Jedne tuzne noci ja izgubih te
pa mi srce place, tuguje svake noci zelim, moja ljubavi da se vratis, da me ljubis ti Ref. Srce gori jer te voli, moja ljubavi zagrli me, poljubi me, zivot brzo prolazi gori, gori, dusa boli, moja ljubavi zagrli me, poljubi me, zivot brzo prolazi Prolazi mi mladost, gde si sada ti da l' se secas nase ljubavi kada tebe nema sve je pusto, znaj vrati mi se u moj zagrljaj Ref. Al' jednoga dana kada budes sam vratices se u moj zagrljaj ja cu tebi, dragi, oprostiti sve jer ja volim za nas oboje Ref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Hm--------------Em-------Hm-
Jedne tuzne noci ja izgubih te D----------------A7--D- pa mi srce place, tuguje Em--------------Hm-------- svake noci zelim, moja ljubavi F#----------------------Hm- da se vratis, da me ljubis ti Drugi put: F#----------------------H- da se vratis, da me ljubis ti Ref. H----F#-E-----H--------C#7-F# Srce gori jer te voli, moja ljubavi F#-E-----H---F#---------E----F#7-H- zagrli me, poljubi me, zivot brzo prolazi H----F#--E----H--------C#7-F# gori, gori, dusa boli, moja ljubavi F#-E-----H---F#---------E----F#7-H- zagrli me, poljubi me, zivot brzo prolazi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|