|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.04.2012
Mjesto: Rotterdam
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Zdravo ljudi,
htjeo bih da kupim sebi neku klavijaturu. Totalni sam pocetnik tako da me interesuje da kuci pomalo se zabaljam i sam sebe ucim. Sta bi mi bilo najbolje da uzmem. Znaci da nebude toliko komplikovano da se totalno izgubim. Muziku koju bih svirao je pogotovo nasa narodna ![]() Budget je odprilike 250 - 300 euro. Cuo sam da je Korg PA50-SD dobar ali je ipak nov oko 550 euro. Sam sam gledao neke Yamahe PSR-A300 ili PSR-E423. PA50-SD bih se mozda odlucio ako nije pretezak sa rukovanjem. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
nema dvojbe prijatelju, pa 50sd ! nju ces uvijek moc dobro prodat, laka je za rukovanje, a ako se potrudis i lijepo je sredis sta se tice boja i ritmova moze ti i kasnije dosta dobro sluzit uz jos neku solo klavijaturu, jedina mana su dirke, al za pocetnika vise nego dovoljne! pogledaj sto ljudi ucinu od pa50 kada ga dobro srede. a ekran je dosta velik tako da je dosta lako svatit princip rada. nakon vec dan dva nema nikakvih problema sta se osnovnih stvari tice! a i imas dosta materijala za nju! samo pa50sd nov neces naci za 550 eura, dodje negdje oko 650 -700 eura ovisi gdje zivis. polovni pa50 vec mozes naci za 400 eura
pozdrav! Promijenjeno od brajo456 (23.04.2012 u 21:45 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio brajo456 za ovaj koristan post: | Vedran85 (23.04.2012) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala brate na odgovor.. zivim u Holandiji i preko neta sam sad narucio PA50SD za 559 euro.
![]() Bice tu dosta vezbanja ali mislim da si upravu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Veruj da nisi pogrešio, pogotovo sa tom SD varijantom, a možeš s njom i na tezge.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Bez obzira dal je neko pocetnik ili ne,ne isplati se kupovati bas bukvalno pocetnicke klavijature,iz vise razloga: prvi je sto posle ne moze da se proda kad dodje vreme,a koga interesuje brzo nauci i pozeli bolju spravu...tako da je samo bitno oceniti sviraca,moze se u startu kupiti sto bolja klav. i onda si miran duze vreme;-)
Sent from Tapatalk 4
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.12.2011
Mjesto: Beograd(Sremcica)
Godina: 33
Downloads: 16
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Po mom misljenju pa50 je mnogo vise nego pocetnicka klavijatura!!! Ljudi sa svojim znanjem i ovom spravom zarade bogatstvo a lako ce ako pocne stvarno da radi ozbiljno da kupi bolju... ja bih mozda dodao i rolandovu g seriju jer su stvarno jeftine (nasao sam oglas gde covek daje potpuno ispravan g800 za 180e) a opet rade posao odlicno... nisam ovo pisao samo zbog ovog coveka vec i zbog ostalih koji kasnije budu citali ovu temu, i sve sto sam napisao je moje misljenje i neznaci da je sve tacno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne svira klavijatura, nego muzicar.Doduse sve je vise ljudi kod kojih klavijatura svira, u bukvalnom smislu.
![]() Edit:Zaboravih, srecan rad sa klavijaturom druze! Sent from my ALCATEL one touch 990 Promijenjeno od ЂолеПФК (24.04.2012 u 18:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Iskreno,ja licno,niti sam vidio a niti cuo za nekoga na koga se odnosi ovo sto je gore napisano.
Bez namjere da nesto dalje komentarisem,tek onako,ovo mi je zapelo za oko. ![]() Uglavnom,postavljac teme je kupio klavijaturu,i neka ga dobro sluzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala vam svima na odgovore. Mislim da ce drugim kupcima isto valjati. Jutros mi je vec stigao paket sa PA50SD. Sve izgleda i zvuci u redu.
Kao pocetnik malo prolistavam uputstvo.. pa da vidimo sta ce od toga biti |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Vedran85 za ovaj koristan post: | brajo456 (24.04.2012) |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2011
Mjesto: Šumadija
Downloads: 102
Uploads: 11
Rekao HVALA: 34
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg pa1x & Triton Classic
Interesi: folk, BMW, zene
![]() |
![]()
ma za te pare nisu nista porgrijesio! u nas u njemackoj nema pa50sd nov na internetu ispod 630 eura pa me malo i zacudilo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|