|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
jel moze da se poveze mikrofon sa klavjaturuom samo na banana ulaz?
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nemogu sad da nadjem jednu temu,gde je bilo pitanja za G600 da li moze mikrofon,ali se takodje govorilo i za E96....Valjda su je moderatori izbrisali....Bilo je odgovora da oni koji su imali E96 rekli da moze mikrofon na toj klavijaturi,jer ona u sebi ima ulaz za mikrofon (MIC),s tim sto nemozes da "upravljas" glasom,jer nema u sebi tzv. pojacalo za zvuk...Nije "iznevelisan" zvuk....Isplati se bolja opcija neka mixeta sa mikrofonom,i onda na njoj sve podesis lepo ekvilajzere i ostalo da ti glas bude ok i onda pevas....pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
ma meni bilo danas hitno kada sam pitao ovo,prodajem rolanda pa zato sam i pitao hoce neki lik odmah i daje vise para nego sto trazim samo ako moze mikrofon
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Onda moze....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
hvala,ima kupaca nego ovaj davao vise
![]()
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.05.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: GEM WK1
![]() |
![]()
Jel ima i neki efekat pri tom, ili sluzi samo kao pojacalo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kada ubodes mikrofon u MIC IN ulaz u klavijaturu, mocices da se cujes, ali neces moci da kontrolises svoj glas....Imas ulaz za mikrofon, ali nemas efekte i nista drugo kao sto bi imao sa miksetom....Zato je mikseta bolja solucija, ali ako je prinudno resenje da koristis mikrofon na E96, onda ti moze pomoci bar malo....
![]()
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Nazalost nemoze na e96 pokusavao sam