|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Godine prolaze brzo
dugo se vidjeli nismo ne znam kada cu doci zato ti pisem pismo Ref. Hej, ljubavi u dalekom gradu cuvaj mi se da te ne ukradu cuvaj ljubav da nam ne uvene cuvaj srecu za tebe i mene Sjecam se ljubavi nase sto smo jedno drugom dali sjecam se ne znanih ljudi sto su nas srecnim zvali Ref. Proklinjem sudbinu svoju sto sam od tebe daleko ja venem bez ljubavi tvoje koju sam danima ceko Ref. Ako moze akordi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2011
Mjesto: Nis
Downloads: 55
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa500
![]() |
![]()
Hm ---------------- D
Godine prolaze brzo,dugo se vidjeli nismo Hm -------------F# -- F#7 ------- Hm Neznam kada cu doci, zato ti pisem pismo /2x prelaz Hm A7 ref: D --------H7 ------- Em ---A -------------A7 -----D Hej ljubavi u dalekom gradu,cuvaj mi se da te ne ukradu D C# -Hm ---H7 -------Em ----A ---------A7 ------D Cuvaj ljubav da nam ne uvene,cuvaj srecu za tebe i mene /2x prelaz D F#7 To bi od prilike bilo to, nadam se da je od pomoci. ![]() Promijenjeno od xp_SRB (25.04.2012 u 15:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
F#----------------
Godine prolaze brzo D-------A7----D--- dugo se vidjeli nismo Hm------C#7----F#- ne znam kada cu doci F#-----F#7--Hm-- zato ti pisem pismo Ref. D--------------------A---- Hej, ljubavi u dalekom gradu A----------A7-------D---- cuvaj mi se da te ne ukradu Hm----------H7--------Em-- cuvaj ljubav da nam ne uvene A-----------A7------D---- cuvaj srecu za tebe i mene Dodato: I ako još dobro čujem, trebalo bi: cuvaj ljubav da nam ne umre Promijenjeno od gitar (26.04.2012 u 00:21 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | vadexfly (26.04.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|