|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2007
Mjesto: Zrenjanin
Godina: 44
Downloads: 721
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: KORG PA4x
Interesi: Niente importante
![]() |
![]()
hitno mi treba odgovor...prosli vikend radio svadbu ugasim kljavu normalno..dodjem kuci..upalim klavijaturu kad ono zamrzne na prvi ekran korg pa800 i tu stoji nista ne ucitava i ne pale se lampice..samo tako stoji..ideja!??!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Mjesto: Austrija
Downloads: 5
Uploads: 9
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
Uff, svaki put se strecnem kad god procitam ovakve postove o Pa800. Ja sam imao slican problem samo kad ga upalim blicao je 30-40 puta pa nekad se pokrene ucitavanje a nekad ne, zamrzne. Odem u servis posto sam imao garanciju i ustanovili mi mehanicki kvar, kazu nesto riknulo zbog nestabilne struje. I od tada ga nigde vise ne palim bez UPS-a (stabilizatora). Ti kazes da si ga normalno koristio i ugasio pa odjednom nece, tako da mi i to mirisi na neki mehanicki kvar, neverujem da je ugasen mogao nesto da pobrlja sa softverom. Jesi li pokusao restart i reinstaliranje OS? Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
kao sto kolega rece,moze biti da je do OS,ako nece,moze se desiti da je ram crkao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Jedino sto mozes da probas je NAND format!
Ako ga to ne "ozivi" - u servis, verovatno je ploca ili RAM.
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
Skoro je imao jedan kolega isti taj problem, pisalo se ovde na forumu, i crklo je napajanje. Probaj sa nand, ali mislim da je ipak napajanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2007
Mjesto: Zrenjanin
Godina: 44
Downloads: 721
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: KORG PA4x
Interesi: Niente importante
![]() |
![]()
gle ovog cuda...sat vremena se zezam sa klavijaturom..i na kraju poludim uzmem srafciger i sad cu da je otvorim...okrenem je na naopacke da skinem srafove..i odustanem od poduhvata ..kontam nosim je u servis...okrenem je opet normalno i reko da probam jos jednom..i ona upali sve normalno...jjjjjjjjjjjjjbt pa sta je ovo1?!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Mjesto: Austrija
Downloads: 5
Uploads: 9
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova