|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2010
Mjesto: Zvornik,Repubika Srpska
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA 50 sd
![]() |
![]()
Više sreće drugi put
kažeš mi to tako lako. Vidim da nam ne ide a još kako moglo je. I ako odeš ti nešto tvoje znam tu će ostati. Nije ljubav stvar da bi' ti je vratio, gledaj to sam samo ja, uvek sam te voleo. Nije ljubav stvar pa da ne znam šta ću s' njom, želim ti sve najbolje, ova ljubav samo moj je brodolom. Nije tvoja ljubav stvar da bi' ti je vratio, gledaj to sam samo ja, uvek sam te voleo. Nije moja ljubav stvar pa da ne znam šta ću s' njom, želim ti sve najbolje, to moj je brodolom. Idi samo, samo, idi tamo. Leti, pevaj, srce drugome daj, ali znaj da zbogom nije kraj. Nije moja ljubav stvar pa da ne znam šta ću s' njom, želim ti sve najbolje, ova ljubav samo moj je brodolom. Hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
C#m------------E
Vise srece drugi put F#m------------C#m Kazes mi to tako lako C#m------------E Vidim da nam ne ide F#m-----------G#7 A jos kako moglo je F#m-----C#m--------------A I ako odes ti, nesto tvoje, znaj, ---------G#7 tu ce ostati.. C#m Nije ljubav stvar, -------A-------E da bih ti je vratio, -------F#m Gledaj, to sam samo ja, -------G#-----G#7 Uvek sam te voleo C#m Nije ljubav stvar, -------A-------------E pa da ne znam sta cu s njom --------F#m Zelim ti sve najbolje --------G#--------D#7 Ova ljubav samo moj je brodolom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
E
C#m A E F#m G# x2 C#m E Više srece drugi put A C#m E F# Kažeš mi to tako lako C#m E Vidim da nam ne ide A C#m A još kako moglo je F#m C#m F#m I ako odeš ti, nešto tvoje, znaj, G# tu ce ostati.. C#m Nije ljubav stvar, A E da bih ti je vratio, F#m Gledaj to sam samo ja, G# uvek sam te voleo C#m Nije ljubav stvar, A E pa da ne znam šta cu s njom F# Želim ti sve najbolje G# ova ljubav samo moj je brodolom D#m Nije tvoja ljubav stvar, H F# da bih ti je vratio, G#m Gledaj, to sam samo ja, A# uvek sam te voleo D#m Nije moja ljubav stvar, H F# pa da ne znam šta cu s njom G#m Želim ti sve najbolje, A# to moj je brodolom D#m H Idi, samo, samo, idi, tamo F# G#m leti, pevaj, srce drugome daj, A# al' znaj da zbogom nije kraj D#m Nije moja ljubav stvar, H F# pa da ne znam šta cu s njom G#m Želim ti sve najbolje A# Ova ljubav samo moj je D#m brodolom Evo ti....Ja sam je odradio ovako... ![]()
![]() |
#4 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
C#m ---------- Esus
Više srece drugi put F#m------------C#m-F#-C#m Kažeš mi to tako lako C#m -----------Esus Vidim da nam ne ide F#m-------------G#sus-G# A još kako moglo je F#m-------C#m/E--------F#m/Eb I ako odeš ti, nešto tvoje, znaj, ----------G#sus-G# tu ce ostati.. C#m-------------- Nije ljubav stvar, -------A-------E da bih ti je vratio, F#m----------------- Gledaj to sam samo ja, -----G#sus-----G# uvek sam te voleo C#m-------------- Nije ljubav stvar, ------A ---------------E/Ab pa da ne znam šta cu s njom ------F#--------------- Želim ti sve najbolje ----G#--------------- ova ljubav samo moj je G#------ brodolom Posle ide modulacija u Ebm ... Mada, bez originalnih nota, ovo je sve nagadjanje ... Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:41 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2010
Mjesto: Zvornik,Repubika Srpska
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA 50 sd