|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav
Interesuje me dali se moze preko midi kabla nastimat kad transponujem na Pa50 da se automatski i Triton Le transponuje a da mi ne salje boje na pa50 Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Ne razumem shta mislish da ti ne shalje boje...
Mozda da ti ne menja instrumente... Iskljuchi na Pa send program change, ili tako nekako treba da se zove. Ne znam zashto bi uopshte transponovao i le kad transponujesh. Pa shalje one note koje se na njemu sviraju, tako da ako imash transpose -1 i svirash C, i na le i na PA bi trebalo da se chuje H...
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Znaci interesuje me kako da ustimam kad spojim pa50 i Le midi kablom dali se moze napravit kad transponujem na pa50 da se i Le transponuje znam nastimat da mi prelaze boje sa Le na pa50 i tad kad na pa50 transponujem samo njega transponuje a Le ostaje isti al ja nemogu da soliram na pa50 zato sto nevaljaju tipke zato damije kad na pa 50 transponujem da mi i triton automatski pa da na njemu soliram sad neznam dali to moze 8O
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Aha...
Sad kapiram shta hocesh... Jedini nachin da se tako neshto uradi je da se srede sysex send na pa i sysex receive na le. Da li je to na njima moguce nisam siguran...
![]() |
#5 |
Suludi Moderator
|
![]()
moguce kako da ne. Samo treba puno posla oko toga. Treba da se izaberu ritmovi i sta ja znam koje cake jos. I treba da se paralelno napra midi kanali da nedodze do popune. Ali drug Nele zna o tome sve nek on malo napise ako ima volju.
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa50 or triton, pomoc |
|
|