|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li neko ima sempl bas bubnja kao sto je npr. u dinamix setu koji bi podelio sa nama i stavio u download!? Imam nekoliko semplova ali ni jedan nije po mom ukusu! pozz
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovaj Kit sam izvukao sa Motifa XS, ima 3 sempla bas noge koje mislim da su slične pa probaj ako već nisi.
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...=file&id=11310 Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
spasoje drug,bubanj u dynamixu nije sam po sebi komopresovan,vec je to compresor efekat na klavijaturi stavljen za ritam sekciju,pa mozes i malo low frekfenicje u podesavanjima da mu nabijes ,pa ti se onda njihov bas bubanj cini the best..ali,meni se ne svidja taj bass bubanj i mislim da ga nigde i ne koristim...inace,stavi compresor na bilo koji bass bubanj da vidis kako ce "masno" da izadje,sto je za korga kraj sveta
![]() Promijenjeno od Milan$ (29.01.2012 u 14:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
... ali dobro obrati paznju na Atack Time kod kompresora za Bass Drum. Ako postavis prekratak taj Attack Time unistices Kick (pocetnu fazu) i od tog bas bubnja nema nista. Ovdje nema nekih utvrdjenih pravila, jednostavno moras da slusas pri podesavanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
hvala kolega tranzit..kad smo vec kod compresora za ritam sekciju da pitam jos nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
E dobro kolege, a sad mala pomoc da bi uradio ovo sto ste rekli! Prvo pitanje, posto meni bubanj ide na Out1 na Pa1xpro da li ce taj efekat kompresora izlaziti posto svi vec znamo da su out 1 i 2 suvi?
A drugo pitanje je kako da dodjem do te opcije podesavanja bas bubnja i podesavanja frekvencija i ostalo! Hvala u napred... pozz
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
slaba vajda ako odvajas bubanj na poseban kanal..nema efekata na out1...a kad stavis compresor kao jedan od efekata,recimo efekat B,ispod udjes u FX B i tu imas podesavanja za comresor.....inace compresor stavi na "wet",atack na 90,sensitivity na oko 40...efekat b na bubnju na 127,panport na off..u sound modu svaki element drum kita za efekat b-send na 127 i cepaj...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|