|
|
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ljudi ajde da otvorimo jedan post koji ce biti posvecen pravljenju ritmova.
ja sam amater i muzika mi je hobi tako da se puno ne razumem oko fajlova. na tom postu bi mogli da predloze svi zainteresovani kako praviti fajlove izvoditi neku svirku preko fajlova koje programe koristiti. predociti probleme koji mogu da se jave da napravimo neko uputstvo. koriscenje pomocnih programa kao sto je cubase ili cake walk samo skrenuti paznju na ono sto je neophodno da se nauci ne bi li neko napravio potreban ritam. ja sam neke ritmove pravio u style worksu ali nisam sve uspeo sto sam zeleo jer kao sto kazem, ja sam amater a ovo mi je hobi. evo da skrenem paznju koji se problem moze javiti a to je da moramo da odsecemo nesto na pola takta u style worku. puno je kolega govorilo da se to odradi u opciji song modu pa shift pa pomeras pesmu ali ako pomerim za dobar zavrsetak fali mi pocetak i obrnuto. sve ritmove sam pakovao u kat2000 ako ima zainteresovanih za ovu problematiku hajde da se malo svi posvetimo i da prevazidjemo ovaj problem oko pravljenja ritmova. p.s. nadam se da ce biti uspesno |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dobrovoljaca, ima |
|
|