|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ljudi pozdrav, imam jedno pitanje za korgovce. imam pa50 i pravio sam ritam sa introm. na varijacije sam postavio sam pratnju tako sto sam isekao delove midija,e sad da kazem sta me zanima. uradio sam tako da mi pratnja krece od druge varijacije i kad se ta pratnja zavrsi zeleo bih da aranzer sam predje na trecu varijaciju. kako to da izvedem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa stisnes varijaciju na koju hoces da predjes rucno
ili nabavi sebi EC5 foot pedal, ili da sastavis i taj dio da ti ide poslije tog, a da ti same varijacije prelaze to nebi reko haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Na nekoliko Style-ova na koje sam ja naletio, namjesteno je tako, da kad stisnes na primjer, Fill-in 1, VAR1 poslije toga automatski prelazi na VAR2, i tako dalje. Kako je to majesteno, ja nemam pojma. Vjerujem i da moze prelaziti sa jedne na drugu varijaciju bez fillin, samo ja mislim to je malo zesca metoda pravljenja ritmova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
I brate, to sa fill in je jako prosto namestiti. U samom ritmu na primer ukljucis Fill2-to var 4. I posle svakog prelaza Fill2 ukljuci se varijacija 4.
A to da ritam sam prelazi iz varijacije u varijaciju ...nema sanse osim ako Korg ne izbaci neki novi OS koji cita misli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
![]() |
![]() Citat:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
A vidis, naucis nesto novo svaki dan
![]() Hvala Pako |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.09.2005
Downloads: 47
Uploads: 0
![]() |
![]()
Emire kako sluzi extreme jeli dobra ha a one boje??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Idi na Style Play Menu
Odaberi na meniju Sty Ctrls U doljnjem desnom kutu imaš za biranje mod da kad pritisneš fill1 ide s var1 na var2 ili var2 na var3, isto tako možeš selektirati i za fill2. Znači bubnjarskim prelazom možeš se prebacivati iz varijacije u varijaciju kako ti paše. Kad odabereš potom sve usnimi s tikom write u performancu koju želiš. Kako je reko Pako, ovo ti je najjednostavniji način. Druge nema, Još koliko znam niti jedna klavijatura ne čita misli. Ima još jedan način, a taj osobno ne podržavam. A to je da u song modu pustiš MIDI file bez solo djela, tj, ti soliraš a MIDI praši po svome. Tada imaš ritam sekciju bez da išta radiš i misliš osim da soliraš dionicu koju je potrebno odsolirati ili odsvirati npr. samo s harmonikom. I to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Odlicno jaro
![]() Odkad sam dobio extreme in one boje, pa1x nisam ni pogledao. Eno ga kupi prasinu ima vec mjesec dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
ja i hocu da mi aranzer sam svira pratnju a ja da soliram. isekao sam delove midija i postavio ih na varijaciju 2 i 3 i sad sam hteo kad se zavrsi pratnja na varijaciji 2 da sam predje na varijaciju tri. jel postoji mogucnost za ovo sto sam smislio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korgovcu, mladom, pomoc |
|
|