|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2011
Downloads: 18
Uploads: 4
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
cao svima,treba mi pomoc oko pravljenja ove boje ne znam kako da dobijem da mi gitara svira samo kontru too jest koje efekte da stavim i koliko...probo sam na delay,echo nista nije ni priblizno...i ako ima neko ovu gitaru probao sam fender gitaru veoma je slicna al nzm dal je to ta...hvala unapred
http://www.youtube.com/watch?v=cxISnCHAiKo |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio aleksandar14 za ovaj koristan post: | joki94 (26.10.2011) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
To je tipicna Fender Strat Clean gitara. Nadji samplove (toga bar ima na tone) uvedi i onda nista hal (a ako stavljas onda mora da bude kratki ambient ili room hal), nista eho (taman posla), nego pipaj malo po ekvilajzeru i Chorusu a obavezno otidji u editor pa podesi Amp Release Time da odgovara akord gitari, to jest e-gitari koja svira akorde. Ovo ces morati na uho. Udri akord, slusaj i podesavaj jer tu nema drugog nacina a pogotovo sto nemam pojma za koji instrument ti treba ta gitara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2011
Downloads: 18
Uploads: 4
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
da,treba mi da samo podesim da mi tako zvuci to jest vremenski da mi udara samo na 2 imam tu gitaru,u svakom slucaju hvala probacu iako mi nije bas najjasnije...poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|