|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
eh ljudi dali moze neko da mi pomognem neznam sta je bolje od ovih dva arrangera za narodnu muziku??? yamaha je skuplja ali neznam kazu je korg pa 50 predobar za njegovu cenu. upomoc???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Za Pa50 imas gotovog materijala kolko hoces, dok za Yamahu slabije zato vecina uzima korga.. A pa50 ti je po meni super..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa dobro svaki korgovac ce ti reci Pa50 za ta pare se ga moze napucati do daske sa dobrim ritmovima i bojama (kojih ima malo more na forumu) i ima sigurno dobro da te sluzi
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
okej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Poštovani kolega Harko!
Evo i ja sam vlasnik Korga PA 50, pa ti naravno stoga predlažem taj synth, jel stvarno imaš more ritmova i zvukova za njega ovdje na forumu. Još bi ti i preporučio i eventualno PA 500, kojega se i ja isto spremam kupiti, jel za 100-200 Eura više, dobiješ još kvalitetniju klavijaturu ( bar što se zvukova, mogućnosti i same tehnologije tiče ). Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
okej i j sam se mislijo za pa 500 ali jos nijesam siguran izmedzu pa 50 i pa 500
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Ovako prijatelju, PA 50 prima ritmove samo od PA 60 i 80, dok PA 500 prima ritmove od PA 50,60,80, PA 800 i PA1x, bar koliko ja znam da je bilo riječi već o tome. Ali najbolje pročitaj temu '' Istine i zablude o korgu PA 500 '', pa će ti bit sve puno jasnije. Ja se isto spremam kupit PA 500, al ovdje ga nema još, hebote ko da ga prave od suhog zlata.
Pozdrav, Svirko |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
okej hvala puno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.07.2008
Downloads: 190
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zanima me koliko bi kostao novi pa 50 vidio sam 700€ dali je to moguce?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drug košta on toliko...
I ne vrjedi tih para... Al ako si odlučio da ga kupiš,da ti ne kcarim veselja,zadržaću komentare...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
2100, ili, korg, psr, yamaha |
|
|