|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.06.2009
Downloads: 558
Uploads: 3
Rekao HVALA: 13
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Zdravo svima.Obišao sam sve stranice na sajtu u vezi programa i nisam našao ništa što bi riješilo moj problem. Htio bih da konvertujem neke banke od Korga M1 u Korg Trinity format, znači iz SysEx'-a u Pcg. Moj problem je u tome što "Awave studio" ne prepoznaje SysEx format, iako piše da ga podržava. Kad pokušam da ubacim fajl prikaže poruku: The selected file can not be detected as any of the supported import types. Prvi put radim sa ovim programom i ne znam gdje griješim. Nadam se da ću uz vašu pomoć uspjeti da riješim problem. Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
To teško da će tako ići.
Te boje treba da uvezeš u M1 emulator, ili još bolje baš u M1, pa onda da ih sampluješ. Ako se dobro sećam, a sećam se, awave ne može da ti odradi konverziju. Tačnije, to i ne bi mogla da bude konverzija.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Može li malo pojašnjenje jer mi ništa nije jasno. Na koji način i sa kojim programom mogu napraviti tu konverziju? Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ja sam citao da moze iz pcg u sys-ex ... al obrnuto?
@chik je si li ti siguran druze da je to moguce? po logici bi moglo, al na netu nista o tome ...
![]() Promijenjeno od grandia (15.09.2011 u 15:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pa i ja se ubih tražeći po cijelom netu ali ništa. Našao sam neki grčki sajt koji u download sekciji ima konvertovane fabričke programe od M1 ali nemam pristup skidanju. Pomislio sam, ako postoji konverzija, znači da je moguće i rekoh da pitam vas koji imate puno više iskustva u tome od mene. Ma da mogu ubaciti MOSS ne bi bilo problema ali moj trinity je bez mogućnosti dodavanja tog modula. Tražiću dalje pa šta bude. Nada zadnja umire.Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Za obrnuto postoji TR-Edit Pro.
Možda on može i ovo što se traži. Koliko je meni poznato, ne postoji alat koji daje korektno rešenje. Bolje neko ko svira Korgove da se javi.
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Tr-edit pro nije besplatan i ne mogu doći do njega. Pa čak i da hoću da ga kupim, pitanje je da li bi mogao da odradi ovo što meni treba. Pokušao sam da nađem trial verziju da probam ali nema šanse. Evo i ja pozivam "korgovce" ako mogu da mi pomognu.Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|