|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pozdrav!
Zelio bi cuti kakva su iskustva ljudi koji su koristili ovu klavijaturu ili je koriste jer je uskoro namjeravam kupiti i ako moze nekakva usporedba sa korg tritonom(bolja u čemu,losa-u čemu)? |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vidi ovako:sto se solo klavijature tice ja ti mogu garantirati da je Kurzweil the best!!!!Ja imam postari Kurz-V3 ali to je strasna masina a kamoli novi 2661.On ima bolje efekte podrzava midi koliko znam ram do 128Mb za semplove i karticu za cuvanje semplove nesto kao triton...kako sto sam video moj drug da ima.
Zelim reci da su i tritoni dobri posebno Extreme i za Korg ima puno tih gotovi KMP semplove samo importiras i sve je OK, a za 2661 malo ces se namuciti za semplove ali kad nemestis to, bices car. Kurzweil ima siroki sound u odnosu korga, po mek, po duboki, jednostavno uspunjava Iza terce je PERFEKTAN-znaci mozes raditi na layerima terce kakve hoces-SOVRSENE, a kod tritonu tu je malo slaba strana ima jednu manu sto ne mozes RANGE na KBD da smalis samo na jedan ton da bi tercirao pa mora dva istovremeno. Ali u svakom slucaju i sa triton ne bih pogresio nije lose ali ja ti kazem ako imas love malo vise vidi sta je najnovo od Kurzweil i cepaj!!!!Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
k2661, kurzweil |
|
|