|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da li neko moze napisati akorde,hvala
Misli svako da je meni lako Cjeli zivot zivim naopako Svaka noci muzika me prati Tesko mi je kuci da se vratim Ne zna srce koliko je sati Ne zna srce i ne moze znati Pa ja lutam kad je gluho doba Skitnica sam hocu sve da probam REF Sto me nisi upucala moja mala upucala mala Kad si znala kakva sam budala mala kakva sam budala Kad si znala da mi smrti nema mala da mi smrti nema Dok na svijetu ima lijepih zena mala ima lijepih zena |
![]() |
![]() |
#2 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 32
Downloads: 315
Uploads: 0
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
Forspil: Am, F, Dm, Am (2x)
Am-------------------------- Misli svako da je meni lako C-------------------------- Cjeli zivot zivim naopako Dm---------Hm7------------- Svake noci muzika me prati E----------------------------Am Tesko mi je kuci da se vratim Am------------------------- Ne zna srce koliko je sati C----------------------------- Ne zna srce i ne moze znati Dm---------Hm7--------------- Pa ja lutam kad je gluho doba E-------------------------------Am- Skitnica sam hocu sve da probam REF Am--------------F--------------- Sto me nisi upucala moja mala Dm-G-------Am- -upucala mala Am------------------F----------------- Kad si znala kakva sam budala mala Dm---G----------Am- kakva sam budala Am-----------------F----------------- Kad si znala da mi smrti nema mala Dm---G--------Am- da mi smrti nema Am------------------F----------------- Dok na svijetu ima lijepih zena mala Dm-G---------Am- ima lijepih zena
Nesporazum "Kada pozoveš komšinicu na kafu, a ona samo popije kafu i ode." ![]() Promijenjeno od Simke (30.06.2011 u 10:09 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|