|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prekljinjem te ako se desi
Da se sretnemo na istoj adresi Preklinjem te ne menjaj pravac I ne prekidaj taj srece lanac Jer Bog jednom ti ljubav da Otkud znas da to nisam ja Od svih pustih ulica Bog Nam je poslao tu da se zateknemo Taj dan da se zareknemo I tu najlepsu noc da se ne odreknemo A ti ko da nisi zelela da verujes u znakove A ti dalje si odlutala i sakrila tragove Ref : Je Bog jednom ti ljubav da Otkud znas da to nisam ja Od svih ljudi u gradu tom Bog je poslao nas da se pronadjemo Taj tren da se poljubimo Celu vecnost da se ne izgubimo A ti ko da nisi zelela da verujes u znakove A ti dalje si odlutala i sakrila tragove Ref x 2 |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sasa Matic - Lanac srece (Cm)®
Cm--------------B---------Cm- Prekljinjem te ako se desi --------As---------Es-Fm-------G- Da se sretnemo na istoj adresi Cm---------Fm-B------------Cm-- Preklinjem te ne menjaj pravac ------As---Es-Fm--------G----- I ne prekidaj taj srece lanac G--------As---------B------Cm- Jer Bog jednom ti ljubav da Cm----As----------B-------G(G7) Otkud znas da to nisam ja -----Cm---------Fm-Cm------ Od svih pustih ulicaaa Bog ---------Fm-----Cm-------G--------Cm- Nam je poslao tu da se zateknemo Cm-------------Fm------Cm- Taj dan da se zareknemo -----Fm--------Cm- I tu najlepsu noc -----------G-------Cm- da se ne odreknemo --B--------------Fm-Cm- A ti ko da nisi zelela ----B----------Fm----Cm- da verujes u znakove --B-----------Fm--Cm- A ti dalje si odlutala -Fm------------G- i sakrila tragove
![]() |
Favoriti |
|
|