|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.01.2011
Mjesto: Nis
Downloads: 55
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa500
![]() |
![]()
potrebni su mi akordi za ovu navedenu pesmu, ako zna neko molio bih ga na napise, hvala unapred
![]() zoran jovanovic - pomoravski vrbaci Trazila me majka stara zagledala u avlije nije znala da me nocas jedna lepa cura krije (2x) Ref. Pomoravski su vrbaci blizu njene kuce sakrice nas lisce sacrice nas pruce Poznaje me grana svaka moravskih vrbaka (4x) Moja mala voli tajne sakrije se, ja je trazim kad je nadjem u vrbaku poljubcem joj ceznju blazim (2x) Ref. Poznaje me grana svaka moravskih vrbaka (4x) Vodicu je svojoj kuci majka ce se radovati od sutra ce moju malu ona svojom snahom zvati (2x) Ref. Poznaje me grana svaka moravskih vrbaka (4x) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zoran Jovanovic - Pomoravski vrbaci (E)
E------------------------- Trazila me majka stara -------------------- zagledala u avlije A-----------Fism--------- nije znala da me nocas H7----------E--------- jedna lepa cura krije (2x) Ref: D-------------A-------- Pomoravski su vrbaci E7-----------A---- blizu njene kuce A-------------Hm sakrice nas lisce A------------Hm-- sacrice nas pruce E-------------------------- Poznaje me grana svaka F-------Dm---E--- Moravskih vrbaka D----Fis7`---Hm---A7---- Poznaje me grana svaka D-----H7-----E---- Moravskih vrbaka (4x)
Promijenjeno od Simke (30.03.2011 u 11:49 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio daca91 za ovaj koristan post: | Todorgm (02.11.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|