|
|
Kurzweil Vrhunski synthovi za vrhunske muzičare |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kako ubaciti samplove u klavijaturu pomoću ekternog scsi cd-roma? Imam scsi cd roma ali mi ne čita fajlove. Treba ubacivati pomoću njegovog dos-a pa pitam članove s iskustvom kako to raditi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Da bi sa cd rom-a mogao ocitavati multisamplove,trebas u krz imat op.syst. 3.87.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2010
Downloads: 101
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
mislim neznam tacno, kako je kod krz. imam akai-a i u windows xp nemogu videti semplove i nemoguca je misija da prebacim semplove preko scsi,,, imam comp. sa 98. i tu radi ok samo povezem sempler preko kabla paralelni 25-to pinski na kontroler u comp i iskopiram folder....raspitaj se
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kužim ja probleme zato i pitam ako je tko to uspio napraviti. Čuo sam da je potreban KCD maker, program koji je nekoć bio besplatan, a njega sada nema na netu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.11.2010
Downloads: 101
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Rado bih pomogao ali stvarno ne znam gde bi nasao taj program pitacu jednog drugara on oma krz. mozda ima tako nesto, pa cu javiti,,,, poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.12.2005
Mjesto: İstanbul
Downloads: 139
Uploads: 8
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijature
Interesi: muzika
![]() |
![]()
ja bez problema unosim semplove sa CD na k2500 samo sto moras naci na kojem SCSİ ju kurzweil vidi tvoj CD jer on ima 8 SCSİ i flopy za povezivanje...pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|