|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 12.05.2005
Downloads: 10
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam trenutno Yamahu PSR630, samo mana mu je to sto samo 4 User Styla mogu stati u njega. Razmisljam da nabavim neku drugu klavijaturu koja ima veci User Memory.
Moze li mi neko preporuciti neki aranzer koji ispunjava sledece uslove: - Da ima User Memory gdje makar 15-tak ritmova mogu staviti - Da ima mogucnost za pravljenje/ubacivanje terci Nerazmisljam jos o ovim boljim i skupljim stvarima kao PSR9000, 9000pro, PAX1/pro, PA80, Roland G70 itd, nego vise o nekoj skromnijoj klavijaturi koja se moze naci do jedno 500-600 eura, a da se ipak moze fino raditi s njom, recimo neko srednja klassa (polovnih) klavijatura. Vaxter, Kreso, ako mozete i vi prokomentarisite na ovo, a i ostali komentari su naravno dobrodosli! Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Delijo momcino nabaci jos malo i kupi PA50 i imaces sve sto si trazio
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pa razmisljo sam bas o PA50. Al koja je razlika tacno izmedju PA50 i PA80, osim toga sto Pa80 ima sampler?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
nema razlike osim hard diska i fleš kart al super je za te pare ja ga imam prezadovoljan sam a akoti treba za fajlove to je druga prica,za zivu svirku odlican je :wink:
|
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Evo naso sam Technics KN3000, dobra cijena. Kakav je Kn3000? Koliko moze ritmova u User memoriju, mogu li terce u njega i moze li se naci robe (ritmovi,boje, terce).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pozdrav ekipo !
Momak, vidi tebi je za to što trebaš najidealniji KORG PA-50. Dobaci tih 800 Eur-a i imaš sve što ti trebaš. Dosta User mjesta, terce, super boje. Jedino nema HD i sampler, ali čita ionako sve boje od TRITON-a tako da nemaš beda u radu s njim. I jako važno ! KOd PA-50 kao i čitave PA serije MOŽEŠ izbrisati i preraditi tvorničke stylove tj. ritmove i aranžmane. Preko njih prekucati naše. Znači da i ne trebaš Hard disc za njega ako ne puštaš MIDI jer dobivaš preko 300 mjesta za stylove i dodatne performance (ako si znaš složiti) preko Style tach setinga. Pošto kažeš da ti je sve skupo iznad 500-600 Eur-a, ja ti predlažem uzmi Roland GW-7. Ništa posebno, ali solidno i dobro. Aranžer je rađen isključivo za orjentalno tržište pa imaš već dosta toga u samom njemu. Nemoj da šaraš van velike trojke tj. KORG-a, Yamahe i Rolanda. Pusti bolan Technics. Nije da su loši, nego nečeš moći poslje nikom da ih prodaš, a da kući stoji i sakuplja prašinu, šteta je para. Od starijih aranžera dobri su ti KORG i30, Roland G-1000 i Yamaha PSR-2000, ali brate koštaju još uvjek dosta para. Nečeš ih dobit ispod 800 eur-a. Ako i nađeš, jako teško, onda su u koma stanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Kreso hvala ti puno!
![]() Bas se dvoumim izmedju pa50 i GW-7. Ovdje u Holandiji se moze naci PA50 za 700 eura a GW-7 za jedno 400 eura. Znam da na PA50 mogu terce, i znam da dobro zvuci sve. A sto se tice GW-7, cuo sam da ima 99 mjesta u User Memory, tako da mi je i to dovoljno hehe. Samo me jos interesuje kakve su boje na GW-7 i da li se mogu terce ubaciti. I kakav mu je aranzer, koliko ima varijacija i 'fill in' itd. Ako je to sve OK, onda bi bilo najbolje da uzmem GW-7. Imam vec Yamahu V50 za solo, tako da nema frke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Takoje kreso upravu si,kog PA50 je idealan za te pare a i nov je i ima garanciju na njega al nek odluci satace il nek saceka jos komentara.L POZDRAV
|
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
![]() |
![]()