|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu :
evo i pesme : Kipac - Ranjeni orao Nekad sam bio hrabar i jak I nisam bio na suze lak Al` jedna zena srusi moj svet i prekinu mi najbolji let Ranjeni orao nocas je morao da padne na tvoje rame Ranjeni orao nocas je morao Da nadje lek za rane Ranjeni orao nocas je morao da padne na tvoje rame Ranjeni orao nocas je morao Da nadje lek za rane Da nadje lek za rane Ulice tesne,tesan mi grad U dusi star sam,u licu mlad Jer jedna zena srusi moj svet I prekinu mi najbolji let
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kipac - Ranjeni orao(Fm)®
Fm---------Gis-Cis------Es Nekad sam bio hrabar i jak Fm---------Gis------Es- I nisam bio na suze lak Fm--------Gis--Cis--------Es Al` jedna zena srusi moj svet Cis-------------------C- i prekinu mi najbolji let ref: Fm------Gis--Es------------- Ranjeni orao nocas je morao Gis-----------------Es--- da padne na tvoje rame Fm------Gis--Es------------ Ranjeni orao nocas je morao Cis--------------C- Da nadje lek za rane [2x] Fm---Gis---Cis-------Es Ulice tesne,tesan mi grad Fm----------------Gis--Es- U dusi star sam,u licu mlad Fm-------Gis---Cis-------Es Jer jedna zena srusi moj svet Cis--------------------C- I prekinu mi najbolji let Dodato: ----------------------------------------------- polustepenska modulacija u na kraju drugog refrena: Fism----A----E-------------- Ranjeni orao nocas je morao A-------------------E--- da padne na tvoje rame Fism----A----E-------------- Ranjeni orao nocas je morao D----------------Cis- Da nadje lek za rane
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (29.01.2011 u 14:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|