|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 567
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ljudii nisam neki naj naj muzicar alii imam veliku zeljuu za klavijaturee poznam osnovu Sve akorde ii zeleo bih da vas da mi nakratko opisite ovuu klavijaturu Roland exr7 sta mozes urasiti sa njom !! mozda sam dosadann ali bio bih vam puno zahvalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2008
Downloads: 100
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Instrumenti: Weltmeister Diana,Weltmeister stella,Casio px 100,roland exr 7!
![]() |
![]()
ja posjedujem tu klavijaturu...klavijatura je super..osim ako ne trazis samplove...da se dobro sredit...al pogledaj isto korga tipa korg pa50...mislim da ako mislis koristiti za nase prostore definitivno ti nije promasaj korg pa50...roland exr7 je vise onako zapadnjački
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije to losa klavijatura,slicna je kao moja EXR E2...Moze da se lepo sredi...Ali bolje ti je da uzmes Korg PA 50...
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Korg PA 50 je i vise nego dovoljna, ona je profesionalna mashina 100%. Sad sve zavisi od novcane situacije i onoga sto volis (mislim prvenstveno na vrstu muzike koju volis i sviras), ali ako imas oko 500e da izdvojis preporucujem Pa 50. Sve najbolje i zelim ti da uzmes dobru masinu i da te dobro posluzi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam za PA 50, posto ga imam. Prvo sam imao Roland EM25, pa Roland EXR5, ali od kako sam presao na KORG, Nebo i zemlja, koliko mi bolje KORG odradjuje posao, i mnogo je profesionalniji, mozes puno vise da ga sredis nego EXR7...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.08.2008
Downloads: 567
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Sad Svatamm Korgg Je Korgg. Pa nasljednji utorak dobijam Pa50SD novii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma uzmi bre PA50 i samo udri....
![]()
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
hm.... da.... kao i uvek....taj famozni pa50... :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
imam neku kombinaciju da uzmem tog rolanda,pakticki novoga! nemam para za pa50 pa dali vi mislite da je ok i exr7? kakve su harmonike i efekti? nisam nikad imao rolanda,imao sam tritona le i yamahu psr s500 i psr1100,pa me zanima roland kakav je za narodnu muziku? isto tako i gw7 bi mogao dobit pa nznam sad sta da uzmem...
Promijenjeno od HUZO (30.04.2010 u 00:07 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.04.2009
Downloads: 420
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
znaci price da je kineska igracka pa 50 bolja stvar od italijanskog exr su smesne...... ja imam exr koji radi ooooopasno...... naravno uz njegaq koristim i solo jos jednu solo klavijaturu.... ali sto se samog aranzera i ritmova tice meni je roland tata!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|