|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Zdravo svima..
Imam jedan veliki problem na moj PA80. Neki put nece desni zvucnik da radi, gubi glas i moram ga udarati sa rukom pa onda neki put dodze glas a neki put ne, moram da ogasim sint i tako dalje.... Problem je kad sviram live, onda normalno kad se to desi ritam se ne cuje na desnom strani. ![]() Reko mi jedan da formatiram sint napraviosam to ali opet isto. Molim vas pomagajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Mora da se zica otkacila sa speakera cim ga treses dnevno heh
nego nista od toga nosi u servis i da naprave od udaranja nema nista. poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Najbolje da ga nosiš na servis,jer sigurno je nekakav sitan mehanički kvar. pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
![]() |
![]()
,,ej sheki prijatelju kako sam ja moga samaro ama ubio ga od samaranja
![]() ![]() eto,pozdrav od mene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju ako imaš garanciju odnesi ga na servis,a ako je protekla sačekaj koji dan da dovršim svoj prvi Tutorial kako da se poprave neke stvari na PA-seriji (PA50,PA80) biće sve detaljno objašnjenno sa slikama i upustvima pa ako gazda odluči da objavi ja mislim da će mnogima pomoći kao što je Blatusan (koji ga već očekuje) i mnogim drugima...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma udaranje nista ne rjesava ali ako proradi kad ga udaris onda super...lako rjesiv kvar
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |