|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Nabavio sam dva fajla. U pitanju su kola koja traju po desetak minuta i vise (dobro mi dodju da ih pustim kao odmor malo). I oba lepo idu i jednog trenutka samo prestanu da se cuju, kao da se pritisne taster stop. Ima li leka tome ili mi nema odmora za vreme svirke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 227 puta u 199 Postova
![]() |
![]()
Jesi li prilagodio fajl bojama na GW8 ili vuce one iz GM banke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
pravo da ti kazem nisam siguran. Nabavio sam ih jos pre nekoliko meseci i ubacio ih ali ih nisam pustao. Kako se bese to radi, ako nije problem? I hvala Bobane puno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 23.04.2010
Mjesto: Prigrevica
Downloads: 507
Uploads: 1
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 28 puta u 25 Postova
Instrumenti: Pa3X 76 i Korg Triton Le
![]() |
![]()
moras da ga ubacis u song i onda da ga editujes!neznam stvarno sta je...da li su u pitanju samo ta dva fajla ili jos neki?pokusaj da testiras ili ako si voljan posalji mi te fajlove pa cemo pokusati i kod mene mozda je u pitanju neki bug!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Odaberes song pa onda Part view.Ako fajl staje uvek na istom mestu,pregledaj sve trake do tog mesta.Mozda je bolje da sam fajl uredis u nekom programu-Cakewalk recimo pa onda da ga ubacis u GW.Naravno prvo ucitas mapu tonova od GW8 u program.
Mozes i da napravis svoj demo-set od nekoliko instrumentala u mp3 formatu(preko playlist editora) i to pustis da cepa u krug,pa lepo mozes i da ne sviras!Ovo ti je bolja varijanta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Joj Bobane, ne znam ja da radim u tom programu. Nikada nisam ni znao a i nemam te baze instrumenata sto kazes ti. Probacu nekako da ih sredim. Ako uspem uspem, ako ne ne sta da se radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Da li mozes da posaljes ta dva fajla bas bih voleo da vidim da li koci kod mene?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
Verovatno GW8 koristi odredjeni deo memorije za midi fajlove,a to ocigledno nije dovoljno za midi fajl od 10 minuta koji je nabudzen!!!!
Mozda je do toga?!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
To bi mogao biti razlog i ja sam pomislio na to ali u svakom slucaju voleo bih da isprobam fajlove kod mene!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Moguce je to sto kazete ali mislim da je nacin da se to proveri tako sto se fajl edituje.Ako moze da se edituje i pri tom ne blokira kljava onda verovatno i moze da se uredi da svira kako treba.Naime postoji verovatnoca da odredjene Sysex poruke koje se nalaze u fajlu prouzrokuju da tako kazemo ova desavanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|