|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
zaledila,i kad sam je upalio ugasio pisalo OS eror reading
i sad ne dize sistem nego je displej samo zatamljen!!!POMOĆ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Probaj sa reinstalacijom operativnog sistema i resursa, postupak ima objasnjen na forumu!
Sledeći član vam se zahvalio Millan za ovaj koristan post: | harrycazin (25.03.2009) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
prekino si reinstaliranje OS nego upisi ga ponovo i vidi hoce li onda raditi
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dalabu za ovaj koristan post: | harrycazin (25.03.2009) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
konkretan odgovor-meni se desilo isto, kad palis drzi intro 1 a prije toga stavi na stik os da mozes da ga instaliras ako nece otisla ti je kontrlona ploca kupi novu otidji u BL (Artist) kosta 250 evra nema jeftinije koliko ja znam pozz i sretno....
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio hazir_71 za ovaj koristan post: | harrycazin (25.03.2009) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Isti slucaj sam imao ja pred novu godinu. Odneo sam je u servis i rekli su mi da je otisla Maticna ploca na sajzer. To bi me kostalo oko 500 eu Probaj neki su spasili klavijaturu sa NAND format ni sam siguran kako se to radi ali imas po foruma ili neko od kolega ako zna neka ti pokaze Pozdrav i puno srece
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio taletdkmk za ovaj koristan post: | harrycazin (25.03.2009) |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
procedura za nand format koji NE PREPORUCUJEM jer su mnogi sjebali klav sa tim.
MORAS IMATI OS (Pa800_os_v101.pkg) KOJI IMAS NA CD OD KORG-A I KOJI JE 4,965 KB. PROCEDURA: 1. OS Pa800_os_v101.pkg) 4,965 KB 2.OFF 3. ON + DRZIS TASTERE ( STYLE + MEDIA ) 4. NA EKRANU SE POJEVI NESTO DRUGO I TAMO NE DIRAS NISTA VEC IDES NA ( PAD 4) I PRITISNES. SACEKAJ DA SAJZER ODRADI SVOJE. 5 . MEDIA TASTER. 6 . OFF 7. NA USB STAVIS I ( Pa800_os_res_v101.pkg) OD 129,516 KB . TO JE NA ISTOM CD-u I UCITAS TAJ OS. ONDA OFF SAJZER I NA KRAJU ON. I TO RESETUJE KOMPLET SAJZER I ONDA JE KOMPLET KAO IZ FABRIKE. bolja opcija je da skines sa korgpa sajta system reset utillities OVO i OVO i kada otpakujes imas kompletno uputstvo kako se radi reset...
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (08.01.2010 u 00:29 sati) |
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, tesla, za koristan post: | harrycazin (25.03.2009), No.1 (26.03.2009) |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
pokusao sam i sa dugmetom "intro 1" i sa "style+media" ali ne reagira,
samo se na displeju vidi da je ko fol upaljen a nijedan taster nije ukljucio(ne rade diode na tasterima).Jedan kolega mi je rekao da je mozda uletio jak napon,ako je tako dali ima kakva zastita unutra kao kod rolanda sto je bio slucaj(obicni fuse 10A)???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Najverovatnije ti je otišla ploča.
![]()
Sledeći član vam se zahvalio vladimir68 za ovaj koristan post: | harrycazin (25.03.2009) |
![]() |
#9 |
Banovan!
![]() |
![]()
Napon uletio i spalio neke module i jos dosta toga na ploci!
Nova je 400eu,ali mi u servisu kazu da mogu pomjenjati sto je crklo i da bi trebalo sljakati!!! (130EU) HVALA KOLEGAMA NA SAVJETIMA!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Zao mi je.Ovu su seriozni kvarovi koji kostaju nas muzicare puno love.
Nazalost je vreme jako osetlive i nezne sprave. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|