|
|
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 24.11.2005
Mjesto: Novi Sad, Serbia
Godina: 37
Downloads: 643
Uploads: 5
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Keyboard, Korg Pa3x
Interesi: Kompozitor i tekstopisac
![]() |
![]()
Pozdrav narode muzicarski...
Ulozio sam mnogo u studio sto se tice zvucne izolacije, mnogo je para otislo na azmafon i difuzore. Sad me zanima koji mi mikrofon preporucujete za snimanje vokala, ali negde do 200 € posto sad stvarno nemam keša za nešto ozbiljnije i koji mikrofonski preamp bi mi sluzio svrsi? Mixer je isto kompromis, koristim Allen&Heath PA20, ali ga koristim i na svirkama. Zvucna kartica je EMU 0404, Cubase 5, i brdo VST instrumenata i pluginova. Sta bi mi jos trebalo po vasem misljenju?
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
cao, najbolje bi bilo da uzmes neumann mikrofon, mada su oni mnogo mnogo skupi, a pazi i behringer ima neke studijske mikrofone za malu kintu, pa bi za pocetak isto dobro zvucelo, poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
DrSpeed:Sad me zanima koji mi mikrofon preporucujete za snimanje vokala, ali negde do 200 €
dandi11: najbolje bi bilo da uzmes neumann mikrofon I mene interesuje kolega dandi11, koji bi nam model NEUMANNa preporucili?? Hvala unapred!
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 22.06.2010
Downloads: 16
Uploads: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pogledaj na internetu cene akg ili behringer modela,nisu losi za manji studio, a mogu se naci modeli do 200 eura
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.09.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
brate kupi dobar software za snimanje, ima effkt i teknologia danas da napravi eftin mikrafon zvuci kao mnogo dobar, to od mene
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Trenutno najjeftinija solucija ti je behringer c1,a preamp imas u mikseti,i radi,sta da ti kazem.Ja sam poceo sa SB 5.1 kartom i nekim mikrofonima za live,i radio sam dosta pjesama tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Pozdrav svima
Nije mi poznato da se moze neki NEUMAN kupiti za 200 Eur ali se moze naci neki AKG PERCEPTION 200 sto bi te sigurno moglo zadovoljiti. Njegova cijena je momentalno nesto oko 300 eura ali se moze naci na neke rasprodaje gdije mu je cijena malo niza da bi se uklopila u tvoje mogucnosti |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|