|
|
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 373
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x
![]() |
![]()
Hteo bih da uradim nalepnicu sa nazivom benda na Spider Pro stalku! Da li neko ima iskustva sa tim,i da li ima kontakt nekoga ko to radi da mi pusti u pm?! Koja sirina nalepnice je minimalna i kakav font da koristim? Nadam se da ne krsim pravila, posto nisam mogao da nadjem slicnu temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
To ti moze uraditi bilo koji graficki dizajner (ako mislis da izgleda svetski i ono, bas kako treba). Ako toliko nije vazno da bude vrh, onda mozes i sam uraditi. Odneses u stampariju dokument, oni ti odstampaju. Oni ti mogu i uraditi nalepnicu a tvoje je da uzmes metar, odlucis kolika hoces da bude nalepnica (to po tvojoj zelji), kako ce izgledati i sta ce pisati na njoj. Oni ti mogu uraditi nekoliko resenja a ti mozes izabrati ono koje ti se najvise svidja.
Za font, uzmes isti ako vec imas ime benda na vizitkama ili sl. a svidja ti se. Ako ne, ono sto ti oni ponude to posle uzmi kao font i to je sve. Inace, kad to rade profesionalci, dizajneri, oni ti osmisle znak (logo), naprave font, urade vizitke, kompletan promotivni materijal. I to posle koristis za sve sto ti bude trebalo. Ako se ne budes snasao ovako, mogu te povezati sa mojim dizajnerom pa se dogovarajte. Pozzz
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 373
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x
![]() |
![]()
Jel ima neko uradjen sablon u nekom programu, da samo zamenim ime ili sajt benda,i odnesem na stampanje?! Svratio sam u par stamparija u Beogradu, ali oni to ne mogu da odrade sem jedne u kojoj mogu samo da odstampaju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Druže ja živim u gradiću koji ukupno ima stanovnika kao jedno naselje u Beogradu pa imam dvojicu grafičara koji bez problema mogu uraditi to što tebi treba, ne komplikuj sebi život nađi neku ozbiljnu radnju koja se bavi izradom reklama, štampanjem majica, kalendara i sl, ponesi stalak i za 10 minuta završi posao, kakvi šabloni, kakvi bakrači...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Postoji firma u mom komšiluku (Banovo Brdo) koja to radi, šaljem ti kontakt na PP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|