|
|
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
da razdvojim teme, tamo je sve svirka, video ovo ono,
al ovde samo one man band 10 i sve sto se njega tice,, da ne zbuni ljude da ne znaju sta je sta, a ujedno i rasprava o OMB, posto je to i dalje friska tema, slabo ko radi sa tim i sa time se zajebaje ![]() fala i tranzitu na nekim bitnim savetima da dodjem do necega u sty. evo linkova, sta sam rabotio !! haha meni se svidja. na g1000 sam 14 god, hahah, ovo je prvi put da semplove imam u pratnji u bilo kojem ACC itd pa sve mi je new ![]() https://soundcloud.com/branoy-works/...rranger-branoy https://soundcloud.com/branoy-works/...do-pc-arranger https://soundcloud.com/branoy-works/...ognem-shedo-pc i par videa-- ovaj **** sam nasao na netu, pa sam malo jos dodao neki stvari https://www.youtube.com/watch?v=4QVI...WIs7iGikW0mCLg https://www.youtube.com/watch?v=QXca...WIs7iGikW0mCLg
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Izgleda da imas ukljucen kompresor negdje na Style trakama ili ti kompletan Style ide kroz kompresor, a mozda i limiter, tako da se konstantno cuje "pumpanje" kompresije. Pogledaj malo te vrijednosti koje si postavio na komresorima ili limiterima. Mozda si postavio cak i neki Maximizer ili Leveler na master izlaz. Ukoliko nemas kompresora na trakama Stylea ili Maximizera, onda "pumpa" sound karta, koja god da je. Ima ih koje imaju ugradjeni automatski limiter ili tzv. Loudness, pa on dovodi do "pumpanja" kada je ukupni signal izuzetno jak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.09.2012
Mjesto: Vrnjacka banja
Downloads: 78
Uploads: 3
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 46 puta u 41 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x 61,Novation Sl 61 Mk3, Roland E 96, vArranger2, Giglad i mnogo VST-ova.
![]() |
![]()
ovo lepo zvuci, na video snimcima se cuje blago puckanje sto je verovatno posledica konvertovanja semplova sa pa1x converter-om iz korgovih setova, resava se veoma lako u kontaktovom wave editoru jer je u pitanju mali pik na pocetku sempla koji se lako brise,
inace kolega branoy uvek vredan kada je stvaranje u pitanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Ovo je odlicno,i ja sam pravio ovakav set,samo mi je slab komp,pa mi secka kad pokusam da snimam..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
@tranzit, jasta je , imam na master out kanalu u kontaktu, eq, buc comresor, i limiter
msm lako mi je iskljuciti ih, ili samo malo pipnuti, a to dal mi karta ima taj limiter bi volio znati? presonus firepod (10) dal to ima gde videti? znas li? @pekilik, pucketanje dodje kad pustim videoscren recorder, nekad bude mnogo a nekad malo a nekad se i ne cuje haha jbg @simbad84, ma za ovo ja koliko vidim verovatno i ne treba jak komp, jest u mene intel quad9300, al nemam nista u memoriji jedno 60-80mb, a kontakt ne opterecuje komp ured nista osim ramom . i OMB nema nista da optereti, ovo moze i obican dualcore koliko ja vidim, nem pojma
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Nema tvoja karta to. Podesi malo taj kompresor i limiter u Kontaktu da ne pumpa toliko signal.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | branoy (11.03.2014) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
eee sad jebadee
![]() sad valja to studirati :O al bolje da odma krenem, nema nista kasnije cu, vidim bolja je po komentarima od OMB, a taman sam skontao u OMB kako sta
![]() |
#8 |
Banovan!
![]() |
![]()
To je vec "treca dimenzija" u odnosu na OMB. Veoma, veoma kompleksan i komplikovan ali i veoma mocan program. Imas bombu u rukama, sad samo treba da nadjes upaljac. Pazi samo da ne stradas i ti kad eksplodira
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
ejjj, ahaaa, jebem ti vec sam se pogubio, tona nekih stvari koje nemam pojma sta treba biti pod defaultu, da mi je za pocetak da bar uradim svoje SF2 , pa da ih probam ubaciti u ritam, ne znam dal ovo ima svoj stil maker ili moram drugacije, da mi je poceti raditi a ne znam odakle .pa kontam, pametujem
Dodato: jedan pravo fin ritam , za balade ubio se ![]()
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (13.03.2014 u 20:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
![]() |
![]()
Brzo si savladao program,svaka cast,I po tebi koja je razlika u odnosu na OMB?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simbad84 za ovaj koristan post: | branoy (14.03.2014) |
![]() |
|
Favoriti |
|
|