|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo čika Vaxterje zaključo temu i napiso da je pitanje za novu...Pa eto ponovo da pitam za onaj LOCK na Pa1X što su spominjali Korg User i Krešo...Molim vas momci malo mi objasnite šta i kako se to radi pošto mi to treba...Eto sve najbolje i čujemo se na forumu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Prijatelju, ja imam PA80 i stvarno priznajem NEZNAM kako zaštiti od kopiranja i krađe SET-ove.
Ali bih zato molio kolegu Korgusera2005 da napiše na koji način to on radi i podjeli s nama. Nadam se da se ne ljuti na mene zbog nesporazuma ![]() Mislim da opcija zaštite postoji samo na PA1X, Pa800 i Oasysu. No nemam niti jednog od njih pa ne mogu ništa pametno napisat. Za Pa80/60/50 sam 99 % siguran da u samom synthu ne postoji opcija zaštičivanja, isto kao niti putem PC-a. Neznam kako bih ga natjerao da extenzije iz SET-a neki od softwara zaštiti putem passvorda. Jer to su extenzije STY, PRF, PCG, KMP ... Stvarno ne znam :cry: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Otac nacije
|
![]()
Za PA1x neznam ni ja da ima posto me nije ni interesovalo a inace imamo mi Vaxtera on moze da se :roll: pozabavi po tom pitanju i da napravi neshto :wink:
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Hm...
Bash to... Hm... ![]() Jedino shto meni, trenutno, pada na pamet je da se lepo fajlovi rar-uju, i da se na rar stavi password. Znam kako moze da se zashtiti svaki fajl pojedinachno, ali posle nijedan program nece moci da ih uchita, kao i nijedna klavijatura... Morali bi da se prvo otkljuchavaju, pa tek onda koriste. Princip je slichan kao i kod rarovanja...
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ej hebi ga onda...Ja mislio sad to neka revolucija...Ej Korg User hajd buraz javi se pa mi malo pojasni sta si mislio sa onim LOCK-om kad si stavio u onom prijasnjom postu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Godfather
|
![]()
Hehe...
Pa jedno da menjamo sofrtware same klavijature, shto i nije tako jednostavno... ![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ma hebem mu staru...Ja mislio ko na mobitelu da stavim PIN CODE pa nek mi povuče Unauthorized person
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Yok ja, ba...
Imam Yamahu 9 tisuca... ![]()
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Aha 9 tisuća...Znam da nije loš instrumenat čak je po nekim stvarima bolja od PA80...Ali me zanima koja od ote dvije je teška ko zemlja?Pro ili obična...Aja još nešto-rođaku malom što je bolestan sam stavio od kolege marka jedan set,pa me zanima jel moguće sa 9 tisuća da se konvertuje u PSR 2 tisuće i da se stavi?...pozdrav!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Ritmovi su univerzalni za skoro sve Yamahe.
Samo se promeni pokoji instrument. Ja nemam bog zna shta ritmova za narodnu, poshto uglavnom sviram neke druge pravce. Ni toga nemam mnogo, poshto mi fabrichki rade stvar. Uradio sam ih svega tridesetak, koji su bili malo zeznuti da se koriste ugradjeni. PSR 9000, ili obichna, je teshka ko tuch! Devet hiljada Pro je neshto laksha...
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
lock, pa1x |
|
|