|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav svima! Kako je muzicari kolege? Jel se svira?
Da li ima neko od vlasnika IS serije KORG-a Juznjacke boje? JV FRULE itd... Ajde ako neko ima nek stavi na DOWNLOAD. Ja vec imam neke dobre farbe, ali mi fali jos par tih dobrih JV boja! Hvala svima ko se odazove! POZDRAV, sale0230! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.12.2006
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
JA IMAM CIGANSKIH 5 PROGRAMA ZA KORG IS OD NAJBOLJIH MUZICARA IZ NISA.POSALJI TI MENI TVOJ PROGRAM NA MOJ MAIL DA VIDIM STA IMAS A JA CU TI ZA UZVRAT DATI 3 NAJBOLJA PROGRAMA ....IMAM I PROGRAM OD BLASKA IZ NISA KOMPJUTERSKI PRAVLJEN ZA IS SA FENOMENALNIM ORGANAMA SAKSOFONIMA,ZURLE GAJDE,..........TRAZIM TVOJ PROGRAM ZATO STO ZELIM DA IMAM OD VISE KOLEGA PROGRAME.....NIJE DRUGO AKO MISLIS DA NECU DA TI POSALJEM ILI TAKO NESTO....POZDRAV POSALJ NA ************************* a ja cu tebi 3 ili koliko vec hoces programa..nije problem kolega nikakav....imas i na yu midi ovde smo sad ja i kolega salenis postavili neki mp3 demo sa bojama od is......POZDRAV
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
OK, nema problema. Saljem ti sutra posto sada moram neki posao da obavim! Pozdrav. 8) :wink:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.12.2006
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
OK KOLEGA CIM POSALJES DOBIJAS PROGRAME......MOJ CALE JE PRAVIO ISTO JEDAN KOJI MOZES DA CUJES POSTO SMO JA I DRUG POSTAVILI NA YU MIDI........TU CE DA CUJES ORGINAL HARMONMIKE KAO NA PA80.....POSTO SMO MALOBRE POSTAVILI NA UPLOAD TEK ZA 12H BICE POSTAVLJENO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Skinuo sam one tvoje dve stvari sa Download-a! Dobre su boje, a pogotovo mi se svidja ona u pesmi "pitaju me pitaju"!
OK, cujemo se sutra! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
50b, boje, juznjacke, korg |
|
|