|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Zna li neko zasto mi je na izgled YouTube stranice na kucnom racunaru i laptopu drugaciji ?
Evo su slike sa kucnog racunara i laptopa: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Mozda ima veze sa to s kojim program otvaras youtube t.j. dali sa Mozila ili sa Internet explorer... opera...
Meni je na Kucnom racunaru izbacivalo neka poruka na Internet Explorer 7 da od 15 mart mislim da je bio datum, nece vise podrzavati ova verzija explorera, i da trebam update-tovati za da bi mogao otvoriti novo dizajniran youtube. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Isto koristim firefox...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neke stranice su drugacije,i ja sam to primetio.Nisu sve.
Dodato: Kad smo vec kod youtube,moze li mi neko reci sta znaci ova poruka: Your YouTube account and Google account (.......@nadlanu.com) are now connected, so soon you'll need to sign in with your existing username and your Google Account password. You'll no longer be able to sign in with your YouTube password. (more info) sto mi se pojavljuje kad god se ulogujem na youtube a koristim normalno username i password-stare??? Promijenjeno od zsimonovic (29.03.2010 u 03:22 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kaze da su tvoji google i youtube accounti spojeni i da uskoro neces moci da se ulogujes sa tvojom youtube sifrom nego ces morati da koristis sifru sa google accounta
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
I meni je to bilo jedno vreme...Sad mi je sve po starom...Ne znam kako je doslo uopste do toga,ali nema veze...Vazno je da radi
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|