|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.01.2004
Downloads: 215
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdravljam sve na forumu,
dali neko zna kako da registrujem kad upalim korg da mi bude moja postavka na njemu.pokusavao sam da snimim global funkciju ali nikako mi ne ide , ja nastimam i snimim sve u global i kad upalim ono opet se vrati automacki na vec nastimanu funkciju u setu.pokusavao sam na sve nacine sa zakljucanim katancicem i sa odkljucanim i kako god uradim cim ugasim klavijaturu ponovo se automacki pali na druge postavke.radi se o transpozama i preferasama, hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kad udjes u Globala i promenis sta hoces onda nemoj da stisnes EXIT pa da memorises nego tu odma u Global meni stisni na streljku u ugao i odaberi "Write Global Global setup" i bice u red.
Takodje da znas da neke podesavanja ne se memorisu preko globala neg preko prvi performans. Recimo pocetni ritam kad upalis klavijaturu, Split Point, Chord recognition i slicne se memoriraju sa prvi performans. Podesis ih kako hoces, zatim odaberes performans koji je prvi na P1 u Piano banka, i na streljka u ugao odaberes Write performans da ga memorises opet na isto mesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|