|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 270
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Pozdrav drugari! Zanima me da li Pa3x ppodrzava dinamiku na ritmovima kao sto ima kod Rolanda i kod Yamahe. Znaci jacim pritiskom na dirke da li mogu regulisati volumen celog ritma. Trazio sam po klavijaturi nikako da nadjem tu opciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Kako to može na Yamahinim klavijaturama?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Moze ja to stalno koristim i sad sam navikao skroz. Kada pritisnes Direct acces pa Tempo -, imas opciju Style touch, i nju aktiviras i to ti je to.
A kod Pa3 nikako da nadjem tu opciju. Izgleda da cu morati da se odvikavam polako |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.10.2007
Downloads: 668
Uploads: 1
Rekao HVALA: 33
Zahvalili mu 15 puta u 14 Postova
Instrumenti: Pa4x76, Juzisound 2, Yamaha Montage 61
![]() |
![]()
Kod korga ne može. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
![]() |
![]()
Bas bezveze to sam imao jos na rolandu G 1000 pre 15 godina. Po svemu sudeci G 1000 ima jos uvek najbolje alate za izradu styla u samoj klavijaturi a takodje i Midi mu je mnoooogo kompleksniji nego na sadasnjim top modelima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
g1000 je zakonza to. ja sam to stalno koristio, ko da bend svira, znaci u sekundu interval akorda osecajno uhvatis na skali od 0-127 i sta si uhvatio koji velocity cela klavijatura arazner part ce svirati tom snagom.
odlicno kad sviram forspile nagarim, a kad pevac krene radim dinamiku, ili od jednom neki govor narudzba koju treba procitati a ja iza disem ko bend. na pa3x je sve na najjace kako je u stilu leveli uvek, plus tamo sam imao i varijacija drum bilo gde, samo spustim na zadnju i kick sam radi, dok ovamo moras docrtaati kick u intro za svaki stil , smesno do bola . pa jos jedna caka koja je zakon, dodjes negde u nekakav prostor, i pustis neki ritam npr rumbu, i nisi zadovoljan kako zvuci drum bas , i ostalo manje vise, ti odmah u hodu dok ide stil podesis neki drugi drum, neki bas, i odredis levele i fx, i zakljucas tu postavku, odes na zip i samo ucitavas druge stilove i svi vuku to sto si postavio. g1000 je masina!! dirka ubedljivo najbolja na svetu. ostavio sam ga nisam ga prodao, muzej!! posle 13-14 godina na njemu
Ćlan 2 Vam se zahvalio, branoy, za koristan post: | dmmacak (20.06.2015), MarkicKorg (19.10.2015) |
![]() |
Favoriti |
|
|