|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Osijek
Downloads: 97
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR S-500 i PSR 240
![]() |
![]()
Pozdrav!
Zanimaju me vaši komentari na N364?Zanima me dali je dobar za svirke u kafićima,mislim samo da s njim sviram? Hvala! Promijenjeno od Sejox (19.01.2010 u 18:03 sati) Razlog: Dopunjen naslov teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Pozdrav!
Evo ovako prijatelju,konkretno,ja sam imao N364,i iskreno,za pop-rock i zabavnu muziku je bio vise nego izvrstan. Za narodnu muziku je bio malo tanji sta se zvukova tice,jel znas i sam da on nema sempler niti takve zvukove,ali mogla se fino svirat i slozit kakva harmonika,pa cak i solidne mandoline. U download sekciji ima jako dobrih setova za N364. Al za to,da li bi mogao svirat na njega samoga,to ovisi o tvojem znanju sviranja i snalazenja na instrumentu. Eto,za sad toliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze ja trenutno imam N5...A cuo sam da su te dve klavijature veoma slicne! Sto se N5 tice....Moze se nastimati nesto... Tako da podrzavam sto kaze Svirko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
N5 ima malo noviju sintezu, koliko ja znam. I izasla je par godina posle N364...
Druze jel bi ti prodavao N5? Koja je inace cena u SRB? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Nije na prodaju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
to je super kljava,prima boje od x 3i 01w ,terce i sve imas boja po netu extra,dobro zvuci ,mocno i duboko ,za sve vrste muzike ,mozes rucno pepisati boje od x5 ,za narodnjake dobra meni cak bolje boje zvuce i od ovog plastikanera pa 800
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
kolega shown s ovom se tvrdnjom nebi slozio da je n364 mocniji od pa800 u nekim bojama. Imam n364 i sređena je full a opet mi nezvuci kako bi ja htio.
Pa800 koristi semplove n364 ne. Ali dobro slazem se da se n364 moze dobro srediti, pogotovo za rock i zabavnu muziku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
okej za misljenje ali i u pa800 ubacimo klavire od starog m1 ,tamburice ,sax od t3 ,a to n364 vec ima .naravno da nema mogucnosti kao korgus plastikus pa800,ali je bar n364 napravljen ljudski i kvalitetno i meni fali ta toplina i dubina starih kljava .ali ovako je opet lakse nosati i imas sve u jedan
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|