|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.10.2006
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav svima,imam jedno pitanje,naime,imam Korg IS 50,i imam nameru da uzmem korg M1,e sad se javlja problem sto je kod korga M1 malo zavucena transpone opcija,mada i to nije problem jer se nece cesto koristiti,ali je nezgodno da se brzo vratim na 0 tj, pocetak,e sad mene zanima dal ima sanse da MIDI kablom spojim moje dve klavijature da na M1 sviram da preko is50 kontrolisem tonalitet preko njegovog transponzea na M1?
Malo sam mozda zakomplikovo ali nadam se da se razumemo. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mozes sa IS da komandujes ,kad promenis visinu na IS trebalo bi da promeni i na M1,ako vec midi radi.Kod mene to funkcionise sa I30 na tritona i Motif.Samo da midi kanal bude isti na obe klavijature.Takodje bi trebalo da radi i bank change,program change...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.12.2005
Mjesto: Sl.Brod
Godina: 37
Downloads: 803
Uploads: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA4X
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Da kolega kada promjenis visinu na IS promjenis i na M1 ali je problem sto onda moras tako svirati na IS a M1 koristis samo za boje.jel ako onda sviras na M1 on svira iz normale.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 31.10.2006
Downloads: 15
Uploads: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Boje mi nisu toliko bitne,imam cobrih na obe klavijature,samo mi je vazno da sviram na M1 sa bojom od is50 i da ako transponujem na is40 to deluje i na M1.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hitno, tansponze |
|
|