|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Ja verujem da ovde postoji tema o ovome ali nemogu da nadjem vec sat vremena oci su mi ispale.Znam kako da ubacim loop u klavijaturu tj,kako da ka ucitam ali nikako neznam KAKO da te ista lupove prebacim u pad1,pad2 da mogu da ih pustam uz bilo koji ritam.Pomozite!!!!! Moderatori izvinite ako sam postavio vec postavljenu temu ali nemogu da nadjem odgovor>
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
I ti se izvinjavaš?!
![]() Ne mogu da verujem...a pazi sad ovo: Pravilnik,tačka 2 kaže: Ne ponavljajte teme Pre nego što postavite pitanje, proverite da li je o tome već bilo reči na forumu! Čest je slučaj da novi korisnici, odmah nakon registracije, postave pitanje koje je ranije često postavljano. Zbog toga im poruka biva obrisana, ili budu izloženi gnevu korisnika koji ne vole takvu vrstu poruka. Upotrebite sistem pretrage po ključnim terminima da biste proverili da li je neka tema već obrađena na forumima. Proverite da li pretražujete ispravan forum, ili pretražite sve forume odjedanput. Sistem za pretraživanje je brz i lak za korišćenje! A kad u tu malu kockicu koja se koristi za pretragu ukucaš nešto što tražiš,u ovom slučaju npr loop na pad...izadje ovo...http://www.yu-midi.org/forum/search.php?searchid=325584...MAGIJA...pune tri stranice pisanih i otvaranih tema o tome!!! I sad ti meni daj jedan dobar razlog da ja prihvatim to tvoje "izvini"? |
![]() |
Favoriti |
|
|