|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
pozvani smo brat i ja da sviramo na da tako nazovem koncertu jedne "zvijezde" neću mu spominjt ime jer neću se spustiti na njegovu razinu
čovjeka znam po pjesmama još iz devedesetih solidan pjevač bile su mi i njegove pjesme drage kad je jedan kolega snimio njegovu pjesmu koja je već bila hit i pokupio slavu sa njegovom pjesmom meni ga bilo pravo žao uvjek mislio kakav peder nema poštenja ni malo pokro čovjeka itd e sad dođemo brat i ja da mu sviramo sve super odgovara mu naša svirka pa i bolji smo od onoga što ga ranije pratio a taj što ga prati pun fajlova nezna dva akorda sastavit znamo čovjeka al svira za džabe i neuzima bakšiš e sad bakšiš je i bio problem vidim da mu ljudi daju lovu on trpa u džep ajd reko ipak je on zvijezda neće se spustit na taj nivo da krade bakšiš al kako noć prolazila nije on donosio lovu kod nas vidim biće belaja poštio i ja pjevam "tu noć su mi prišli mnogi i pohvalili me da bolje pjevam od njega al ajd sad nije to tema" platili su i meni par pjesama ja lovu stavim na vidno on kad je ugledo počeo i on ponešto ostavljat tu al rest nevadi iz džepova kad je došo fajront kaže on da vidi šta se ima bakšiša da se podjeli uzmem ja ono bakšiša što je bilo pored nas reko hajd i pitam ga jel to sve kaže je sigurno sve kaže je reko prijatelju nemoj gubit obraz za sitnu lovu reko u džepu imaš još najmanje toliko za toliko znam možda i više on neda reć insistira da se podjeli a dnevnice nam treba dat a neda dok se nepodjeli ovo bašiša kod mene ja sam imo kod sebe broj čovjeka koji mu je tu noć dao najviše love reko nema problema djelimo ovo kod mene neumirem ja za sitnu lovu al samo da nazovem čovjeka koji ti je dao toliko i toliko love a ti kažeš da nije kad sam to reko on se povuče među raju i pobjegnei mi popušimo i dnevnice mada je u lovi koja je ostala kod mene bilo puno više od dnevnica ja mu reko da ću ga stavit na internet ispod njegovi snimaka na youtube kakav je čovjek al nemogu ko ga hebe nek ide u pm sutra dan me zvao njegov menadžer kaže da bakšiš svakako oni ne djele sa muzičarima nego im daju samo dnevnice koji luđaci u božju mater i tako mene jedan pjevač koji mi se dopadao kad sam ga gledo na tv i slušo na radiju razočaro u sebe do jaja i to sve za sitnu lovu KAD IM TREBAŠ MOLE TE DOĐI DA NEPROPANE KONCERT KAD PROĐE MISLE VIŠE MU NEĆEŠ TREBAT NIKAD SMATRAJU DA SU BOGOM DANI SAMO ONI ZNAJU PJEVAT I VIŠE NIKO A GLUPANI KOJI SVIRAJU SVAKAKO NEMOGU BEZ NJIH P.S. JA ZNAM DA JE KRIZA I DA MU SIGURNO NEIDE KO NEKAD AL DA ZA NEKI 1000 KUNA GUBI OBRAZ A GLUMI NEKU ZVIJEZDU I FINOĆU A DA GA HEBEM ALAL MU DA NEPROPANE NEĆU NAPISAT NJEGOVO IME JER MU NEŽELIM ZLO AL SREŠĆEMO SE MI NAGRADA MI JE ŠTO MI NESMIJE GLEDAT U OČI TA "ZVIJEZDA" |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|