|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Htio sam da kupim impulse1015 medjutim predomislio sam se i planiram da ulozim malo vise love i kupim nesto bolje. razmisljam izmedju dvije varijante art500 pasivne (1100eur) + slejv ili atr500 aktiva (1450eur) sta biste mi preporucili. do sada nisam radio na aktivne kutije a neki kazu slabo im hladjenje,kakvu struju traze itd. a u slucaju pasivnih art500 koji bi mi slejv optimalan preporucili . Hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Uzmi aktivne, ja sam od skoro na aktivnoj varijanti zvucnika i mnogo sam zadovoljan. Na koji art500 si mislio mackie ili rcf?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
rcf
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Iskreno,ja ne bi dao 1500EUR za polovne ART500a!
za koji dinar vise dobijas nove ART325...koje su najmanje tako dobre kao ART500.Znas od kad se ne proizvodi ART500? ![]() Da ne budem pogresno shvacen, odlicna kutija,mozda svojevremeno jedna od najboljih (plastic) kutija,jako mocna kutija,koja nikad nije imala problema u tehnickom smislu....ali ko zna koja joj "kilometraza". Za te pare imas vise solucija...bar ja tako razmisljam. Inace razlika izmedju ART300/500 i Mackie ART300/500 je samo logo/naljepnica na kutiji.Potpuno iste kutije sa istim drajverima,proizvedeni u istu fabriku...ali o tome sam vec pisao,da se ne ponavljam ;-)
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ja ću dati svoje mišljenje jer sam istovremeno radio i sa ART500a i sa 325a.
Po meni ART500 radi mnogo bolje i jače, jedino što je težak pa ga moraju dvojica nositi i što je prilično teško naći očuvane zvučnike jer kao što Aleksandar reče većina tih kutija je prošla "sito i rešeto"...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nema sumnje da je ART500a jaca kutija od 325a, ja sam se fokusirao na kompletni sound...a tu mi je ART500 nekako "to dry",govorim generalno.
Sama konstrukcija horne 80x60° je optimisana da kutija baca dalje,izvandredna pojacala iz kuce Mackie(tada je RCF pripadao Mackie),sve u svemu odlicna kutija...pogotovo aktiva.Pasivna varijanta ne radi ni priblizno tako dobro kao ART500a. Zasto aktivna? Kad kupis odgovarajuce pojacalo za ART500 koje ce optimalno ganjati kutije...bolje odmah aktiva ![]()
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
art 500a ubija na mesto pasivnu varjantu nisam ni probao,imam kuci art300 pasivnu i dobra je,ali ova art500a je bruka i večna je,ali brate i teška videćeš kad budeš nosio i kad počne da se izvrće
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|