|
![]() |
#1 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Upravo nesto sredjujem disk na sintu i interesuje me dali je moguce da na disk HD sejvas vise Backupa naprimer Backup1 Backup2 i tako dalje .Na kompu bi to mogao lako da se napravi ali na sintu neznam dali je neko cuo da postoji tako nesto .Kad imas problem sa sintom jednostavno bi ucitao odredjeni Backup i sint postavio na iste postavke koje si imao sejvane .Pozdrav za sve fico
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju ako mozes nabavi kabal PC-to host...Uz njega dobijes i cd sa drajverom i programom za prenos sa sinta na pc...Ali sporo radi...Auuu PC-ju treba pola sata da ga prepozna a i prenos je spor...A ako ti to ne odgovara onda pravi jedan backup na jedan floopy drugi na drugi i tako...Eto ja sam doduse koristio kabal ali ne znam dali je moguce vise backupa staviti gore.....ja mislim da bi mogao probati napraviti novi folder i u njega staviti jedan backup a u drugi drugi...Sad sam prodao PA-80 i vjeruj da mi je zao jel je jednostavan za upotrebu a na ovaj Pa1X nemam pojma da radim ni ritmove ni boje...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
backup, pa80 |
|
|