|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2008
Mjesto: BEOGRAD ZVEZDARA
Downloads: 202
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: ROLAND EXR-5
Interesi: KLAVIJATURE
![]() |
![]()
imam ekstra priliku da uzmem korg tritona classic za rolanda exr-5 bez dopate.sta vi mislite o tome i kakav je triton jel ima ritam masinu ili samo solo i kolko vredi ta klavijatura.pozdrav kolege orguljasi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa isplati se,ali ako sviras sam ne znaci ti ako nemas aranzer neki,triton ti je solo klavijatura
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
sadmi je javio da oce glava za glavu da se menja klavijatura je uvezena iz nemacke pre 1 godine on je je platio 500 evra a ja cenim moju za njega 400 evra.i kolko taj trito vredi polovan?pozdrav kolege orguljasi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
EXR-5 ne vredi ni 200eur...Dok Triton Classic sa EXB-SCSI košta oko 600-800eur očuvan...Pa ti sad vidi...To nije aranžer ali može ti dobro poslužiti njegov sequencer u kojem možeš nasnimati patterne i onda bassiraš isviraš solo al to danas niko ne koristi...Tako da,razmisli ako ti je ponuda ugodna zamjeni i prodaj ga i možeš profitirati...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
jel on ima sempler i kolkamu e memorija.i dali mogu posle daga menjem za korga is-30 ili pa-50 ili pa-60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ima sampler,a memorija je 64 MB RAM,a dogradiva je do 128 MB RAM(neka me neko ispravi,ako griješim)Pa,ako ima EXB SCSI.mogao bi ga čak zamjeniti i za PA 80.Naravno,pod uslovom da je u tip-top stanju.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
on vredi vise od svih tih navedenih klavijatura,cita semplove a memorije ima koliku mu karticu stavis a od rama zavisi koliki ce set biti
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
sutram donosi klavijaturu.jasam moju sredio vrh vrhova.alme malo koci sto aj korg nema ritam masinu
Dodato: suutra mi donosi klavijaturu Promijenjeno od dj dule (24.10.2009 u 16:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
lako ces prodati ili zameniti
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Isplati se i to bas... Bar 600-700e mozes da prodas tritona i kupis bolji aranzer od EXR-5... Naravno imas jos milion opcija, sve zavisi za sta ti treba.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|