|  | 
|  01.08.2006, 00:27 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 05.05.2005 
				 Downloads: 124 Uploads: 0 Rekao HVALA: 4 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  Cudo da nisi vec cuo za Adrijana 

Eeeee kako nije jos momaka kao sto je Adrijan, sve bi bilo super mene je Adrijan stupio u pomoc od prvog dana pa do danas ja neznam kako da se zahvalim ovom coveku na koji nacin. Pa mozda kad dodje u New York vodim ga  u Strip Club da izabere jednu garavu heheheh ja placam heheehehe ma salim se da mi ne zamere za ovokav jezik hehe Adrijan all the best man u were always great and u deserve people to respond like this... OO and by the ways i need to talk with u regarding the PA1X styles i received.. Ok partner cao..
		 | 
|   |   | 
|  01.08.2006, 04:43 | #2 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 11.03.2005 
				 Downloads: 6255 Uploads: 1 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova

|   

Envere, ti si divan prijatelj i ti zasluzujes svu pomoc koja ti treba....nemoj da me vodis u Strip Club, jednostavno daj svojoj rodici moj email    (ja ipak trazim neku djevojku za ozbiljano prijateljstvo    ) hahah salim se...ziv ti meni bio stotine godina PS. stvarno mi je zao sto si razocaran u PA1X. Nemoj jos da vracas, pokusaj jos malo da se igras sa njim, mozda ti se na prvi pogled nije dopao. I zar moze OS od PA80 da primi karticu od 20MB, jel to znaci da onda moze i onu od 128MB? | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| adrijana, cudo, cuo, nisi, vec | 
| 
 | 
 |