|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kao, prvo, pozdrav svim kolegama i nadam se da cete mi pomoci oko problema, a on je sledeci:
Na zalost, pre izvesnog vremena sam operisao bruh i samim tim zavrsio sam do kraja zivota sa nosenjem teskih stvari pa samim tim i teskih kutija, snagasa i tome sl. Shodno novonastaloj situaciji moram da menjam razglas (necu skroz) ali kutije moram (dusa me boli ali zdravlje je u pitanju). Do sada sam radio na pasivnim FBT MaxX6 u kombinaciji sa suvim SoundCraftom i Phonic Snagasom. Snagas sam zamenio za laksi, ali kutije su mi i dalje teske (Maxx6 su po 25kg) a ja sada smem max 15kg da nosim, pa ako imate neke predloge, predlozite mi pa cemo zajednicki vec nesto iskombinovati. Da napomenem da imam aranzer i radim eventualno sa pevacicom, pevacem i ponekad sa harmonikasem kad su svadbe u pitanju, Znaci ne velika veselja (do 100-tinak ljudi). Ono sto mi je zapalo za oko gledajuci forume jeste kombinacija woofera i satelita i to EV Sb122 i Zx1 ali nikad nisam cuo tu kombinaciju pa ako neko ima iskustva sa tom ili slicnom, rado bih cuo misljenje. Hvala svima koji daju praktican komentar! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ako je tako onda sto lakse to bolje za tebe.Mozes neke sx300 da uzmes,lagane su a i ne rade lose.Ne znam samo koliko ti se to svidja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Dare koliko kostaju SX300 sad trenutno?
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Pa uzmi FBTmax 4,od toga lakse ne postoji.Ja sam sa dve radio i do sto ljudi a ti ako prodas te tvoje 6-ice mozes da kupis uz malu doplatu cetiri max4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Ne znam stvarno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Razmisljao sam o toj kombinaciji sa maxx4 kutijama i one jesu lagane ali ipak je razlika u zvuku (po pitanju basa) izmedju tih i Maxx6 pa sam zato gledao ovu varijantu sa nekim wooferima koji ce da nadoknade to. A iskreno da ti kazem, ne mogu da nadjem maxx4 u prodaji, niko ih ne prodaje polovne a nove da uzimam, preskupe su!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
a uvek ti je tu i rcf art 315. ne znam tacnu tezinu ali su stvarno lake. u stvari,za 100ak ljudi mozes i 12ice.
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim da ti ja najbolja kombinacija Fbt max 40a one su 17.5 kg 650W basa kolko hoces + mali pasivan mix sa dobrim efektom i bog da te vidi! Cisto moj savet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala Medino na preporuci, pogledao sam, zaista nisu teske, podnosljivo je ali nikad ih nisam cuo uzivo, jel zaista moze da odradi komplet posao (mislim da li je ok sa basom da ne kupujem woofer za nju)?
Nikkola, u principu sam za pasivnu verziju jer vec imam snagas, pa da mi on ne skuplja prasinu, a oduvek sam radio na pasivnom sistemu. Ako moram da menjam pola razglasa, ne moram da menjam sitem (u smislu pasivno-aktivno). U svakom slucaju, hvala na predlogu, ako vam padne nesto jos na pamet, naskrabajte mi ovde, svaka pomoc mi je dobro dosla. Moracu da odem do prodavnice i cujem uzivo onu varijantu sa onim wooferom sto sam spomenuo u prvom postu i malim Zx-om, malo je skuplja varijanta, ali ako zaista dobro radi... Joj nemam pojma ni ja, totalno me je sve ovo zadesilo bezveze i neodlucan sam jer jbg ljudi, ne menja se razlas na svakih 3 meseca (bar ja ne menjam) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|