|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2006
Downloads: 379
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima!!! gde bih mogao da nabavim neki program za konvertovanje ritmova, npr. ritmove za roland ili yamahu da konvertujem za kogr-a, i koji je po vama najbolji? jel ima na nekom sajtu da moze da se skine? HVALA UNAPRED!!! POZDRAV ZA SVE KOLEGE!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
imam malo stariji styleworks za pa80, ako mi kazes kako da uploadujem, mogu staviti pa nek se svi sluze, posto cesto citam, da neko trazi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() objasnice ti vaxter ili kreso detaljno ako vec nisu...........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
opa, pa nije bilo namerno, tek sam sad pravilnik procitao, da se ne sme stavljati programi u upload, izvinite, mislio sam da i ja nesto stavim, kad sam vec toliko skinuo. "Asche über mein Haupt"
P.S. Tesla, bas si kolegijalan, tako znaci ti meni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Jbg ja reko' shvatices..............
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ljudi ja imam Style Works 2000 dobar je program al je jedina mana sto podrzava npr. korgove samo pa50/60/80 a nikakve novije serije klavijatura kao sto su yamahe, rolande itd. I samo mu ime kaze "Style Works 2000"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ajde i ti ponudi da ga uploadujes ovde ako moze............
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
pa vidis da ljudi traze....... hahahahaha
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
Oznake |
konvertovanje, program, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|