|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo sad sam postao i ja ROLAND BOY
![]() ![]() ![]() ![]() 01. Jer moze da se konvertira SOUND sa KORG PA 800 na ROLAND FANTOM g7 ???? i ko je taj software !!!! 02. Jer neko zna da mi objasni detaljnie kako mogu da podelim klavijaturu za levu ruku BASS i desnu ruku ???? HVALA VAM PUNO za vase cenjeno vreme POZ KOLEGE i KOLESKE ![]()
daj mi sekiru da pucam ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od korgpa_800 (15.08.2008 u 22:16 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Fantom G7 nije aranzer...Jel' tako?
G7 je workstation...
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja ti druze vec napisah da ne mesas babe i zabe i da je Pa800 aranzer a Roland G7 workstation ali ti i dalje deljes svoju!Strasno....
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
"menjam Jednusobnu Lampu za Dvosobnu "
![]() a usput samo,nije menjam jednosobnu nego MENJAM SOBNU LAMPU ZA DVOSOBNU...pa promeni to u profilu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ajjjjjj sad ste nasikirali čovjeka heheheehe ,tek sad vidi šta je učinio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
@korgpa_800
G6/7/8 nisu aranzeri.Nadam se da si se dobro raspitao sta tebi treba.... G7 je workstation (solo klavijatura) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
A sta ce covek ima para promenice verovatno sad neku drugu kad je cuo da je workstation i ostale komentare. Ima nas svakakvih.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Za onaj BABE I ZABE hehehe ja znam da je workstation ok ( i tu vidim ti kao prodajes nesto .....kao muzicar i znanja ....mislim suvisno je sve to,mi svi znamo po nesto i dal je to STRASNO ...e to ne znam hehe
![]() ![]() ![]() ![]() Sad mi niko nije odgovrio na nijedno pitanje .....?!?!? P.S. POPRAVIO SAM GRESKU GORE (SOUND) ![]()
daj mi sekiru da pucam ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od korgpa_800 (15.08.2008 u 22:33 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
nisi lepo postavio pitanje,ne znamo dal znas sta hoces,solo ili aranger,vidis da marco7 nije jedini koji je to pomislio,svi koji su ti odgovorili,pomislili su da ne znas da je ovaj roland solo,niko nije nista lose mislio.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
nova, rolanda, zrtva |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|