|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav svima,
Je li moguće pretvoriti .kmp file u .nki ili .nkm format pa da se može koristiti u Kontakt-u, a ako je moguće sa kojim programom to napraviti? Da li onda moram pretvarati svaki .ksf file u .wav? Promijenjeno od Stinky (23.07.2008 u 23:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Probaj sa .sf2 formatom njega uglavnom citaju svi softverski sempleri. A za konvertovanje .kmp => .sf2 koristi "awave studio".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
naravno konvertiras kmp sa awave studio u neki od formata sto cita kontakt, ja npr konvertiram u giga file i onda sa extreme sample converter konvertiram u kontaktov.... mada ti ako ucitas taj npr giga file u kontakt direktno opet mozes snimiti sa kontaktom u njegov format gde zelis... naravno trebaces malo semplove konvertirane podesiti u njemu mislim na atak i tako to ne budu bas svi dobro iskonvertirani.. aloha
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala vam, uspio sam napraviti sa extreme sample converterom i sve radi super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Najbolje je sa Awave u AKAI S3000 pa onda to direktno loadirati u KONTAKT.
Tako se najbolje prebacuju parametri, SF2 ponekad zna zajebavati. Sve sto treba uraditi je samo od KMP u AKAI S3000 nista vise. Sve ostalo dalje ide na KONTAKT.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kontakt |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|